Czy subskrypcję usługi myQNAPcloud Storage można anulować w dowolnym momencie?
Produkty, których to dotyczy
myQNAPcloud Storage
Wyjaśnienie
Tak, subskrypcję usługi myQNAPcloud Storage można anulować w dowolnym momencie.
Jeśli anulujesz plan subskrypcyjny, do końca bieżącego cyklu rozliczeniowego zachowasz pełny dostęp do pamięci masowej. Po wygaśnięciu planu subskrypcyjnego przestrzeń dyskowa jest ograniczana do wersji bezpłatnej. Subskrypcję można wznowić w okresie prolongaty, który wynosi 30 dni. Jeśli nie dokonasz płatności w okresie prolongaty, nałożymy restrykcje na pamięć masową w chmurze. Dostęp do pamięci masowej będzie ograniczony bez możliwości dodawania plików. Po 60 dniach od zakończeniu okresu prolongaty pliki zostaną usunięte w ramach przekształcania przestrzeni dyskowej do wersji bezpłatnej. Oznacza to, że po wygaśnięciu subskrypcji masz 90 dni na dokonanie płatności lub ponowne zasubskrybowanie usługi, zanim pliki zostaną usunięte.
Zasady zwrotów
Zakupy planów subskrypcyjnych usługi myQNAPcloud Storage nie podlegają zwrotowi. Jeśli anulujesz subskrypcję, zachowasz dostęp do pamięci masowej do czasu wygaśnięcia subskrypcji.
Aby uzyskać dalszą pomoc, zapytaj innych użytkowników i ekspertów QNAP na forum społeczności. Przejdź do społeczności QNAP