Indholdet er maskineoversat. Se Ansvarsfraskrivelse for maskinoversættelse.
Skift til engelsk
Hvordan geninitialiserer jeg NAS'en?
Last modified date:
2026-01-29
Gældende produkter
- Alle NAS-serier
Procedure
Advarsel
Initialisering vil formatere og fjerne alle data på drevene, hvis der er nogen. Sørg for at sikkerhedskopiere disse data først, hvis du ønsker at beholde dem.
Du kan reinitialisere NAS'en på to måder. Begge metoder sletter alle data på de installerede drev.
- Reinitialiser NAS'en fra Kontrolpanel
- Log ind på QTS/QuTS hero som en administrator.
- Gå til Kontrolpanel > System > Sikkerhedskopiering/Gendannelse > Gendan til fabriksindstillinger.
- Klik på Reinitialiser NAS.
- Bekræft advarselsmeddelelsen. NAS'en vil slette alle data på alle diske, inklusive eventuelle M.2 SSD'er. Når processen er afsluttet, vælg om du vil genstarte eller slukke NAS'en.

- Reinitialiser NAS'en ved hjælp af tom opstart
- Sluk NAS'en.
- Fjern alle drev, inklusive eventuelle M.2 SSD'er.
- Tænd NAS'en uden nogen installerede drev.
- Brug Qfinder Pro til at finde og forbinde til NAS'en.
- I NAS'ens webinterface vil du se en besked, der angiver, at der ikke er installeret nogen drev. På dette tidspunkt skal du indsætte drevene i NAS'en.
- Følg instruktionerne på skærmen. Systemet vil bede dig om at formatere drevene og reinitialisere NAS'en.
Yderligere læsning
For yderligere hjælp kan du spørge andre brugere og QNAP-eksperter i vores community. Gå til QNAP Community