Kan jeg gendanne min sikkerhedskopi af systemindstillinger til en anden NAS?
Anvendelige produkter
QNAP NAS-serien
Detaljer
Nej. Vi anbefaler kun at gendanne sikkerhedskopier af systemindstillinger til den samme NAS.
En sikkerhedskopi af systemindstillinger indeholder konfigurationsoplysninger, der er specifikke for den originale NAS, såsom netværksindstillinger, Lager layout og hardware-specifikke bindinger. Gendannelse af denne sikkerhedskopi til en anden NAS understøttes ikke og kan forårsage konfigurationskonflikter eller uventet adfærd.
Anbefaling
Hvis du opsætter en ny eller erstatnings-NAS og ønsker at overføre dine data og indstillinger, skal du i stedet bruge en af QNAP's understøttede migrationsmetoder:
- Direkte systemmigration: Flyt dine eksisterende drev direkte til en kompatibel ny NAS-model for at bevare data, indstillinger og apps.
- Sikkerhedskopier data, og derefter reinitialiser: Sikkerhedskopier dine data, reinitialiser dine drev i den nye NAS, og kopier derefter dataene tilbage. Bemærk, at indstillinger og apps ikke bevares med denne metode.
- Hybrid Backup Sync: Opsæt den nye NAS separat og brug Hybrid Backup Sync (HBS) til at kopiere data fra den gamle NAS til den nye NAS.
Yderligere læsning
For yderligere hjælp kan du spørge andre brugere og QNAP-eksperter i vores community. Gå til QNAP Community