Visszaállíthatom a rendszerbeállítások biztonsági mentését egy másik NAS-ra?
Alkalmazható termékek
QNAP NAS sorozat
Részletek
Nem. Csak azt javasoljuk, hogy a rendszerbeállítások biztonsági mentését ugyanarra a NAS-ra állítsa vissza.
A rendszerbeállítások biztonsági mentése olyan konfigurációs információkat tartalmaz, amelyek az eredeti NAS-ra jellemzőek, mint például a hálózati beállítások, a Tárhely elrendezése és a hardver-specifikus kötődések. Ennek a biztonsági mentésnek egy másik NAS-ra történő visszaállítása nem támogatott, és konfigurációs ütközéseket vagy váratlan viselkedést okozhat.
Ajánlás
Ha új vagy csere NAS-t állít be, és szeretné áthozni az adatait és beállításait, használja a QNAP által támogatott egyik migrációs módszert:
- Közvetlen rendszer migráció: Helyezze át meglévő meghajtóit közvetlenül egy kompatibilis új NAS modellbe az adatok, beállítások és alkalmazások megőrzése érdekében.
- Adatok biztonsági mentése, majd újrainicializálás: Készítsen biztonsági mentést az adatairól, inicializálja újra a meghajtóit az új NAS-ban, majd másolja vissza az adatokat. Vegye figyelembe, hogy ezzel a módszerrel a beállítások és alkalmazások nem maradnak meg.
- Hybrid Backup Sync: Állítsa be külön az új NAS-t, és használja a Hybrid Backup Sync (HBS) alkalmazást az adatok másolására a régi NAS-ról az új NAS-ra.
További olvasmány
További segítségért kérdezze meg a többi felhasználót és a QNAP szakértőit a közösségben. Irány a QNAP közösség