QNAP - Surveillance Station

Language

Surveillance Station 5.1 Introduction

Surveillance Station 5.1 Introduction

Professioneel videomanagementsysteem

Aangezien camera's met veel megapixels en vissenoogcamera's steeds populairder worden, worden specifieke functies voor deze toepassingen eveneens populairder. Surveillance Station5.1 kan dankzij de ultramoderne interface het beste halen uit beeldmateriaal met een hoge resolutie of van vissenoogcamera's, en vergroot tevens de efficiëntie van het beheren van surveillancesystemen.

Overview

Locale display

Dankzij de locale weergavefunctie van Surveillance Station kan de QNAP NASbewaken en afspelen met behulp van een HDMI-display zodat het videobewaking in live full-HD (1920 X 1080) kan leveren.Met de schuifbalk kunt u de snelheid van het afspelen en het vooruit- en terugspoelen regelen door met balk te schuiven. De technologie van QNAP QvPC is een eenvoudige manier om de totale kosten thuis en in uw bedrijf te reduceren.

Local Display

Live-view

Dank zij Surveillance Stationkunnen gebruikers in realtime makkelijk met behulp van webbrowsers meerdere IP-camera's beheren en bewaken, en uit eerste hand achter de status van de bewaakte ruimten komen.Tevens kunt u direct uw PTZen vissenoogcamera's beheren en op flexibele wijze elke gewenste ruimte en detail bewaken.Met behulp van de standaard weergavemodussen en de door de gebruiker ingestelde beelden, kunt u makkelijk en op flexibele wijze uw surveillancesysteem beheren.

Live View

Dewarp-technologie van QNAP voor verschillende bewakingstoepassingen

QNAP's Qdewarpis generieke 'dewarp'-technologie voor vissenoogcamera's dat werkt zonder dat daardoor de originele opnames worden verandert.MetQdewarpkunt u, als de vissenoogcamera in uw lijst staat, uit een groot aantal dewarp-modussen kiezen in het scherm voor bewaking op afstand voor verschillende bewakingstoepassingen, en u bent niet beperkt tot merkspecifieke dewarp-modussen.

Ga voor meer informatie naar de tutorial.

QNAP Dewarp Technology for Various Monitoring Applications

Virtuele camera met het bijsnijden van beelden

Megapixelcamera's zijn alledaags geworden voor grotere gebieden en beeldmateriaal met een hogere resolutie. U kunt in het instellingenscherm van de surveillance een gebied waarop moet worden gefocust, zoals een uitgang, instellen als een virtuele camera. U kunt maximaal vier virtuele camera's als verlengstuk van een fysieke camera simuleren. Er zijn geen aanvullende cameralicenties nodig. U kunt de fysieke camera's en de virtuele camera's in hetzelfde beeld bekijken.

Ga voor meer informatie naar de tutorial.

Virtual Camera with Image Cropping

ROI(Region of Interest) voor 1O*R View

Camera's met een hoge resolutie (zoals 4k) kunnen veel grotere gebieden omvatten dan traditionele camera's. De ROI-modus wordt ondersteund op het scherm voor bewaking op afstand. Als u het originele beeld en meerdere regio's van dezelfde camera in één beeld wilt bekijken, kunt u het beeld in 5 of 7 delen splitsen om meerdere gebieden waarop gefocust moet worden in het overzichtsscherm te tonen. Er zijn geen aanvullende cameralicenties nodig.

Ga voor meer informatie naar de tutorial.

See the Images of the Physical Camera and Multiple Focused Area in One View
Fisheye Dewarping Mode
  • Net als bij de functie voor de virtuele camera kunt u de beelden van de fysieke camera en de meerdere gebieden waarop wordt gefocust vanuit één beeld bekijken, maar de bron van het beeld is dezelfde camera.
  • Voor vissenoogcamera's geldt, net als bij de dewarp-modus (1O5r OF 1O7R), dat u het originele beeld en meerdere 'dewarped' regionale beelden in één beeld kunt bekijken.

Flexibel beeldbeheer voor het bewaken

Vissenoogcamera's geven een surroundbeeld van 360° met een aspectratio van 1:1. Verschillende megapixelcamera's ondersteunen verschillende resoluties en aspectratio's, zoals Full HD (16:9), QXGA (4:3), en AXIS' corridorformaat van 9:16. U kunt een fysieke camera (vast, PTZ, of vissenoogcamera), of zelfs een virtuele camera selecteren, en deze slepen naar een roosterpunt van het door u ingestelde lay-out in de surveillance-instellingen. Via het beeldbeheer kunt u uw eigen lay-outs en beelden aanpassen voor verschillende bewakingsdoeleinden en locaties, daarbij bent u niet beperkt tot de standaard weergavemodussen. In het scherm voor bewaking op afstand kunt u de door u ingestelde beelden selecteren om de gefocuste camera's en gebieden direct te kunnen bewaken.

Ga voor meer informatie naar de tutorial.

Customize Your View and Layout in Surveillance Settings
Choose the View Mode in the Left Tree’s View Tab
  • U kunt uw beeld en lay-out aanpassen in het scherm met de surveillance-instellingen.
  • In het bewakingsscherm kiest u de beeldmodus in de beeldtabblad van de linkse boomstruktuur.

Opnemen en afspelen

Surveillance Station heeft flexibele opties voor het maken van opnames via IP-camera's, waaronder slim opnemen en dubbel opnemen. Tevens kan de slimme opnamefunctie automatisch het detailniveau van de opname switchen naar een hogere resolutie als het alarm wordt geactiveerd. Hierdoor wordt er enorm bespaard op de kosten van harde schijven. De dubbele opnamefunctie kan hogere en lagere videostreams tegelijkertijd opnemen. U kunt de opnames zo instellen dat ze worden afgespeeld afhankelijk van de netwerkomgeving. Surveillance Stationis voor een betere efficiëntie uitgerust met een intuïtieve afspeelinterface voor een betere bediening en meer 'dewarp'-modussen.

Live View

Dubbel opnemen

Als u altijd lage bandbreedte verbindingen hebt, kunt u de dubbele opnamefunctie inschakelen zodat zowel de hogere als de lagere opnames voor toekomstig gebruik bewaard blijven. Raadpleeg onze lijst met camera's die compatibel zijn om camera's te vinden die kunnen werken met dubbele opnames.

Dual Recording

Dewarp-technologie van QNAP voor diagnoses na het alarm

QNAP's Qdewarp is generieke 'dewarp'-technologie voor vissenoogcamera's die werkt zonder dat daardoor de originele opnames worden veranderd.MetQdewarpkunt u, als de vissenoogcamera in uw lijst staat, uit een groot aantal dewarp-modussen kiezen in het scherm voor bewaking op afstand voor het maken van diagnoses na het alarm, en u bent niet beperkt tot merkspecifieke dewarp-modussen.

Ga voor meer informatie naar de tutorial.

QNAP Dewarp Technology for Post-alarm Diagnosis

Gemiddeld door de tijd gedeelde afspeelduur voor een opname van de hele dag

Als u alarmeringen wilt ontdekken van een camera is de gemiddeld door de tijd gedeelde afspeelmode een betere manier. U kunt een kanaal toewijzen voor gemiddeld door de tijd gedeeld afspelen. Dit kan worden verdeeld in weergavemodussen van 4 of 9 kanalen. Als u voor de weergavemodus met 9 kanalen kiest zal het systeem het gekozen beeldmateriaal verdelen in 9 segmenten en elk segment op één kanaal (met in totaal 9 kanalen) afspelen. U kunt de opnames van verschillende tijden tegelijk zien zodat u snel alarmerende gebeurtenissen kunt ontdekken.

Average Time-Divided Playback for One Day Recording

Systeemconfiguratie

Surveillance Stationheeft een innovatief desktopontwerp zodat u efficiënter kunt werken. Dank zij de mogelijkheid om met meerdere vensters te werken, kunt u ook multitasken, en wordt het beheerders mogelijk gemaakt om snel te switchen tussen de taken om de productiviteit te verhogen. Surveillance Stationis ook uitgerust met gebruiksvriendelijke opties zodat u makkelijk een surveillancesysteem kunt instellen.

Live View

Camera-instellingen exporteren/importeren

Als u meerder NAS-systemen met soortgelijke camera-instellingen moet gebruiken, kunt u tijd voor het installeren en configureren van de camera's besparen door de instellingen vanuit NAS 1 naar de andere NAS-systemen te importeren.

Export / Import Camera Settings

Cameravoorbeeld

Normaal moet u bij elke camera de instellingen opnieuw instellen als u de opnameparameters voor meerdere camera's wilt aanpassen. U kunt drie video-instellingen tegelijkertijd bekijken voordat u ze gaat toepassen.

Camera Preview

Ondersteuning van reguliere webbrowsers

Surveillance Station 5.1 ondersteunt meerdere gangbare webbrowsers. U kunt ook toegang krijgen tot realtime bewaking en het afspelen van video’s via hulpprogramma’s van Mac/Windows zonder gebruik te maken van een webbrowser. Upgrade simpelweg uw QNAP NAS naar QTS 4.2 (of nieuwere versie), en u kunt genieten van een soepeler systeem van videobewaking.

Support mainstream web browsers