QNAP Qsirch

Qsirch
Qsirch

Een krachtige zoekmachine voor uw NAS

Bekijk hoe het werkt

Eenvoudig en snel zoeken in QNAP NAS

Als u ooit overweldigd bent geweest door het aantal zoekresultaten bij het speuren naar een bestand, probeer dan Qsirch - QNAP's unieke, krachtige, Google Search-achtige zoekmachine die u helpt te vinden wat u nodig heeft. Het is gemakkelijk en snel!

Gloednieuw ontwerp met bestandsdistributie

Met de functie van bestandsdistributie kunnen zoekresultaten weergegeven worden per categorie of andere criteria.

Gloednieuw ontwerp met bestandsdistributie

Eenvoudige stappen van zoeken tot delen

In slechts enkele stappen kan men zoeken op trefwoorden, inhoud bekijken en bestanden delen.

*Opgelet: Het delen van bestanden vereist QTS 4.2.1 (of nieuwer)
Eenvoudige stappen van zoeken tot delen

Zoeken terwijl u typt

Kies categorieën, vul sleutelwoorden in, en de gerelateerde bestanden zullen direct weergegeven worden.

Zoeken terwijl u typt
Zoeken terwijl u typt

Zoek-operatoren

Stel complexe parameters in voor het zoeken met sleutelwoorden via de geavanceerde zoekfunctie voor het verkrijgen van exactere resultaten

Zoek-operatoren

Uitgebreid zoeken

Zoeken naar bestanden tussen meer dan 6000 bestandsformaten op bestandsnaam, metadata (titel, auteur, EXIF, IPTC, XMP, en nog veel meer), en met meer dan 30 zoekvoorwaarden (inclusief inhoud, wijzigingsdatum en bestandspad).

Uitgebreid zoeken

Geavanceerde filters en zoek-tags

Gebruik "Include" (Opnemen) en "Exlude" (Uitsluiten) om zoekresultaten te stroomlijnen. Geselecteerde zoekvoorwaarden worden weergegeven als tags, zodat gebruikers snel aanpassingen kunnen maken door het verwijderen van de tags.

Geavanceerde filters en zoek-tags

Voorbeeld bekijken via weergave van miniaturen of een lijst

Bekijk voorbeelden van afbeeldingen, video's en PDF-bestanden met behulp van thumbnails om uw surfervaring te verbeteren. De resultaten kunnen ook bekeken worden als een lijst met meer gedetailleerde bestandsinformatie.

Voorbeeld bekijken via weergave van miniaturen of een lijst

Webweergave en direct delen

Snel een voorbeeld van Office-bestanden bekijken via Google Docs en Office Online. Bestanden kunnen ook direct gedeeld worden via e-mail, sociale media, Share Link, of met een andere NAS-gebruiker.

Webweergave en direct delen

Slimme aanbevelingen

Bestanden waarin u ook geïnteresseerd zou kunnen zijn worden nu weergegeven in de voorbeeldpagina op basis van ingestelde zoekwoorden en voorwaarden.

Slimme aanbevelingen

E-mails en contactpersonen zoeken

Met Qsirch kunt u e-mails doorzoeken die door QmailAgent opgeslagen zijn (in het .eml-bestandsformaat) en contactinformatie opzoeken in Qcontactz. QmailAgent kan vervolgens gebruikt worden om snel te antwoorden, door te sturen of een nieuwe e-mail te schrijven.
Meer informatie: QmailAgent, Qcontactz

E-mails en contactpersonen zoeken

Zoekgeschiedenis

Leert automatisch van uw zoekopdrachten om toekomstige zoekopdrachten te versnellen.

Zoekgeschiedenis

Geïndexeerde mapinstelling

Mappen kunnen van indexering uitgesloten worden om de zoekefficiëntie te verbeteren. De status van indexering kan ook bekeken worden als een achtergrondtaak.

Geïndexeerde mapinstelling

Qsirch browserhulp extensie

Met Qsirch Helper, een browser-extensie voor Chrome™ en Filefox®, kunt u zoeken naar bestanden op uw NAS wanneer u Google Search gebruikt.

Qsirch browserhulp extensie

API voor aangepaste zoektoepassingen

De Qsirch API houdt rekening met toepassingen van derden en systeemintegratie. Voor de API-documentatie kunt u in uw browser terecht bij de volgende link: [http://ip:port/qsirch/static/api-docs/v1/index.html]

API voor aangepaste zoektoepassingen

Voordelen

Voor bedrijven

Vind snel de gewenste documenten en bestanden voor het maken van voorstellen, rapporten, contracten, en dergelijke. Geniet van een onmiddellijke verhoging van de productiviteit en efficiëntie van uw werk.

Voor thuis

Vind snel films, muziek en foto's door het invoeren van wat u onthouden heeft over het bestand. Qsirch zal direct helpen bij het vinden van het bestand.

Een zoekfunctie die met privacy rekening houdt

Zoeken op basis van machtigingen

Qsirch houdt rekening met gebruikersaccounts en machtigingen van gedeelde mappen op de QTS. Het beschermt effectief de persoonlijke levenssfeer en elke gebruiker ziet alleen zoekresultaten met geautoriseerde bestanden.

Beslis of gedeelde mappen doorzocht mogen worden

Beheerders kunnen specifieke gedeelde mappen toevoegen en verwijderen voor Qsirch. Gedeelde mappen kunnen flexibel uitgesloten worden van indexering om de beveiliging van gegevens te waarborgen.

Haal Qsirch nu
Haal Qsirch nu

Firmware vereisten: QTS 4.3 (of nieuwer).

Qsirch 3.0 is verkrijgbaar vanaf de QTS App Center voor x86- en ARM-gebaseerde NAS-modellen (met uitzondering van de TAS-serie). NAS-modellen aanbevolen voor Qsirch: TS-x51, TS-x53, TS-x53B, TS-x63, TS-x70, TS-x71, TS-x73, TS-x80, TS-x82 en TS-EC serie NAS met een minimum van 2GB RAM (ten minste 4GB wordt aanbevolen voor optimale prestaties).

Mobiele app
Mobiele app

De mobiele app Qsirch ondersteunt iOS® 9 (of later) en Android™ 4.4 (of later). Om gebruik te kunnen maken van alle functies van Qsirch, wordt aangeraden dat gebruikers hun QNAP NAS opwaarderen naar QTS 4.2.2 (of later) en Qsirch installeren vanuit het QTS App Center.