QRM+ - QNAP

Language

QRM+

QRM+

QNAP Remote Manager Plus

Oplossing voor centraal beheer van computerapparaten in een netwerk

QRM+ is QNAP’s oplossing voor centraal beheer op afstand, ontworpen voor IT-teams in elke branche die afhankelijk zijn van computerapparaten in een netwerk. Het biedt de mogelijkheid om vanuit één enkel punt alle kritieke computerapparaten zoals servers / PC's / thin clients, enz.) in uw netwerk te zoeken, in kaart te brengen, te monitoren en te beheren. QRM+ helpt bij het eenvoudig beheren van uw IT-infrastructuur, wereldwijd via één enkele interface in een mum van tijd. Kan het nog gemakkelijker?

Beheer op afstand van Windows- en Linux-apparatuur

QRM+ zorgt voor een doorlopende systeembewaking voor externe apparaten. Installeer QRMAgent op uw Windows®- en Linux®-apparaten waarna u de systeemstatus ziet verschijnen op de QRM+ beheersinterface (inclusief CPU-gebruik, RAM-gebruik, schijfgebruik, netwerkgebruik en de power status). QRM+ kan een lijst genereren met aangesloten IT-apparatuur, zodat IT-beheerders snel de status van elk aangesloten apparaat kunnen controleren en er voor zorgen dat alle apparatuur intact blijft. QRM+ zorgt tevens voor real-time apparaatbewaking, zodat u de status van elk eindpunt kunt controleren wanneer dat maar nodig is. Met QRM+ is extern beheer van IT-apparaten veilig, snel en gemakkelijk.

Opmerking: U kunt QRMAgent downloaden van QTS App Center.

Centraal beheer van IPMI-compatibele apparaten

Monitor alle kritieke server-parameters via IPMI

QRM+, één van de weinige oplossingen op de markt voor centraal beheer van IPMI-compatibele apparaten, biedt een oplossing om vanuit één enkel punt alle IPMI-apparaten in uw netwerk te zoeken, in kaart te brengen, te monitoren en te beheren. QRM+ ondersteunt IPMI 2.0, zodat u uw IPMI-compatibele apparaten kunt beheren, ongeacht en onafhankelijk van het besturingssysteem. Het helpt bij het monitoren van kritieke systeemsensoren zoals temperatuursensoren, ventilatorsnelheid, spanningsensoren, staat van de voeding en meldingen van IPMI-gebeurtenissen.

Het zoeken van apparaten en hun topologie

Personaliseer uw netwerk binnen enkele minuten.

QRM+ maakt het gemakkelijk om alle apparaten in uw netwerk te ontdekken en te identificeren met inbegrip van uw routers, switches, servers en nog veel meer. Via een ip-scan of subnet-scan kunt u met QRM+ ontdekte apparaten snel toevoegen aan uw beheersysteem. Beheerde apparaten worden weergegeven in een grafisch topologiediagram om uw netwerken te visualiseren en te personaliseren, wat een krachtig eerste hulpmiddel voor het snel oplossen van problemen biedt.

Externe KVM voor IPMI

Oplossing voor Remote Desktop met één enkele klik op basis van IPMI

QRM+ ondersteunt een externe KVM-functie (Keyboard, Video, Mouse) voor bepaalde apparaten die voldoen aan IPMI, zoals IEI Technology Inc® en Supermicro®, zodat u op afstand hun computerapparaten kunt bedienen, zelfs als het apparaat uitgeschakeld is of in de BIOS-modus staat. Met opnemen en weergeven kunt u alle acties volgen met behulp van KVM, wat handig is voor het oplossen van problemen en auditing-doeleinden. De KVM-oplossing van QRM+ ondersteunt ook meerdere kanalen, zodat meer dan één client tegelijkertijd verbinding kan maken met de externe server met behulp van KVM.

Waarschuwingen en meldingen

Krijg waarschuwingen voordat het noodlot toeslaat.

QRM+ biedt u een drempel op basis van waarschuwingen om prestatieproblemen op te lossen voordat ze gevolgen hebben voor uw gebruikers, toepassingen en bedrijf, zodat u kunt profiteren van een hogere productiviteit, betere samenwerking en sneller herstel van apparaat-downtime of prestaties van het systeem.

 • Instellen

  Stel drempels in voor het melden van waarschuwingen die voldoen aan uw eisen.

 • Ondersteuning

  Ondersteunt e-mailmeldingen voor het definiëren van meldingenbeleid.

 • Verzamelen

  Consolideert alle waarschuwingen en meldingen voor eenvoudig beheer ervan.

Oplossing voor beveiligd beheer op afstand

Beheer uw infrastructuur met het uiterst beveiligde beheerplatform van QNAP

Wij begrijpen dat QRM+ toegang heeft tot uw bedrijfskritische servers en IT-middelen, dus geeft QRM+ de hoogste prioriteit aan de beveiliging van gebruikersaccounts, het beheer van gebruikerspermissies en beveiligde verbindingen om uw IT-infrastructuur te beschermen met het meeste beveiligde beheerplatform van QNAP.

 • Tweestaps-verificatie: Maakt gebruik van de tweestaps-verificatie van QTS om verhoogde beveiliging te bieden voor NAS-gebruikersaccounts.
 • Open rollen gebaseerd beheer (Admin en Power User): Beheer eenvoudig de niveaus van gebruikerstoegang met gebruikersrollen.
 • Ondersteuning voor beveiligde verbinding (SSL): Beveilig alle communicatie over het netwerk.

Gebruiksvriendelijke interface

Grafisch en intuïtief

Dashboards in QRM+ zijn een eenvoudig monitorsysteem voor servers die IT-beheerders helpen bij het visualiseren en controleren van alle apparaten en hun respectievelijke parameters. U kunt ook alle dashboards aanpassen aan uw voorkeur zonder te hoeven kijken naar meerdere schermen om te achterhalen wat de kern van een probleem is. QRM+ ondersteunt vele actieve monitoren, zoals CPU-gebruik, geheugengebruik, schijfgebruik, CPU-temperatuur, CPU-ventilatorsnelheid, en nog veel meer, waardoor beheerders volledig zicht hebben op alle bedrijfskritische computerapparatuur. Bovendien is QRM+ ook een centrale, webgebaseerde oplossing voor IT-beheerders om overal toegang te hebben via elke webbrowser.

3 Voordelen

Centraal beheer

- Houdt alle belangrijke apparaat-parameters in de gaten
- Beheer van waarschuwingen en gebeurtenissen.
- Helpt bij het analyseren van de prestaties van bronnen in het netwerk.

Bespaar meer tijd

- Eenvoudige en snelle implementatie en onderhoud
- Spendeer minder tijd aan troubleshooting.
- Zorgt ervoor dat systemen starten en draaien in een mum van tijd.

Lagere kosten, meer beveiliging

- Beveiligd beheer van uw infrastructuur
- Lagere administratieve en operationele kosten
- Maximaliseer de productiviteit van IT en personeel
- Vermijd downtime en los problemen snel op

Schaf QRM+ nu aan
Schaf QRM+ nu aan

Systeemeisen en beschikbaarheid:

1. QNAP NAS die QTS 4.3.0 (of later) ondersteunen: TS-x53B, TS-x53BU, TS-453BT3, TVS-x73, TS-x85.
2. QNAP NAS die QTS 4.2.2 (of later) ondersteunen: TS-x53U, TS-x53A, TS-x51U, TS-x51A, TS-x51+, TS-x51, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TVS-x71, TS-x80, TVS-x82, TVS-882BR, TVS-x82T, TVS-x82ST, TVS-x82TU, TES-x85U, TDS-x89U
3. QNAP NAS series (niet meer leverbaar) die QTS 4.2.2 (of later) ondersteunen: TS-x79 Pro, TS-x79U-RP, TS-ECx79U-RP, TS-ECx79U-SAS-RP, SS-ECx79U-SAS-RP
4. IEI QGW series die QTS 4.2.1 (of later) ondersteunen: TANK-860-QGW, TANK-760-QGW.
5. De NAS/QGW moet ten minste 4 GB RAM hebben