QIoT Suite Lite - QNAP

Language

SQFloorKit R2

QIoT Suite Lite

Ontwikkel snel IoT in slechts 3 stappen

QNAP NAS beschermt niet alleen uw digitale middelen, maar voorziet ook in QIoT-technologie waarmee u potentiële zakelijke IoT-mogelijkheden kunt onderzoeken. QNAP heeft na de introductie van QIoT Containers voor het bouwen van een private IoT cloudplatform de QIoT Suite Lite geïntroduceerd - een meer praktische IoT-ontwikkelingsapp - die voorziet in aanvullende praktische modules voor ontwikkelaars die gemakkelijk zijn toe te passen, terwijl ze de ontwikkeling en services versnellen.

Bekijk de QIoT Suite Lite Video     Download brochure

Wat is QIoT Suite Lite?

Efficiënte IoT-ontwikkelingsgevallen

QIoT Suite Lite maakt gebruik van populaire hulpprogramma's, Node-RED en Freeboard, om gemakkelijk een IoT-omgeving aan te maken. Het ondersteunt meerdere protocollen (MQTT, HTTP en CoAP) en dashboards en staat snelle verbinding toe van ontwikkelingsborden met meerdere sensors. Stel gewoon de rules engine en het dashboard vast in QIoT Suite Lite om binnen minuten IoT-toepassingen te initiëren. QIoT Suite Lite voegt voor veilige netwerkverbindingen ook MQTTS en HTTPs beveiligingslagen toe.

Verkorte design-levenscyclus

Praktisch met de snelle installatiewizard

QIoT Suite Lite bevat een Snelle installatiewizard om te assisteren bij het stap voor stap aanmaken van IoT-toepassingen. U kunt Python of Node.js gebruiken om startpakketten gemakkelijk toe te kunnen passen, inclusief Arduino Yun, Raspberry Pi, en Intel Edison. Door QIoT Suite Lite te gebruiken kunt u IoT-toepassingen binnen de kortste tijd en met de minst mogelijke inspanning introduceren en tijd besparen op de codebasis en het zoeken naar modules.

Design met een grafische stroom

Intuïtieve blokken voor slepen en neerzetten

QIoT Suite Lite integreert Node-RED als rules engine die is voorzien van een stroomeditor om IoT-ontwikkeling te vereenvoudigen. De grafische interface voorziet in blokken voor slepen en neerzetten met verbindingsknooppunten, waardoor u flexibel een werkstroom kunt vormen. De hele verwerking van berichten wordt gevisualiseerd voor gemakkelijk begrip een beheer.

Bewaking gegevensbronnen

Aanpasbaar dashboard gemakkelijk gemaakt

QIoT Suite Lite gebruikt Freeboard als het IoT dashboardscherm, wat via API kan worden gedeeld om de op de QNAP NAS verzamelde gegevens te pushen naar andere dashboards, zoals Microsoft® Power BI, voor verdere gegevensanalyse, delen of import/export. Het aanpasbare dashboard biedt grote voordelen om belangrijke informatie van verbonden IoT-apparaten te helpen bewaken.

Start QIoT 1-2-3

Eenvoudig, gemakkelijk en snel
  • Dingen toevoegen

    Kies soort ding (Startset) en middelen.

  • Rules Engine

    Stel de logica en reactie vast van berichtenverwerking.

  • Dashboard

    Ontwerp de presentatie van de weergegeven informatie.

Kostenefficiënte private cloud voor IoT

Gezamenlijke voordelen van private en publieke clouds

QIoT Suite Lite vindt baat bij de door QNAP NAS voorziene beveiliging en grote capaciteit om uw IoT-gegevens veilig op te slaan. QIoT Suite Lite kan ook worden geconfigureerd voor het ontvangen van gegevens van conventionele apparaten met beperkte middelen die mogelijk niet IP-gebaseerd zijn. QIoT Suite Lite is voorzien van gegevensfiltering voor het bepalen van belangrijke gegevens, waardoor u al uw gegevens kunt opslaan op goedkope private clouds voordat u de gefilterde gegevens exporteert naar premium publieke clouds voor analyse en het maximaliseren van uw cloudmiddelen. Met QIoT Suite Lite, het private IoT cloudplatform geïntegreerd met publieke clouds, kunt u gemakkelijk IoT-services verwerven met de grootste flexibiliteit en de hoogste kostenefficiëntie.

Onderzoek, deel en breng IoT tot leven!

Enthausiaste makers die QIoT Suite Lite gebruiken bij IoT Hackathon uitdagingen 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017