QRM+ - QNAP

Language

QRM+

QRM+

QNAP Remote Manager Plus

Centraliserad hanteringslösning för nätverksanslutna datorer

QRM+ är QNAP:s centraliserade fjärrhanteringslösning designad för IT-team i alla branscher där man förlitar sig på nätverksanslutna datorer. Den tillhandahåller en enpunktslösning för att utforska, mappa, övervaka och hantera alla enheter (servrar, datorer, tunna klienter m.m.) för verksamhetskritisk databehandling i ditt nätverk. QRM+ hjälper dig hantera din IT-infrastruktur i hela världen genom ett och samma gränssnitt på en bråkdel av den tid som annars krävs. Kan det vara bättre än så?

Fjärrhantering av enheter med Windows och Linux

QRM+ tillhandahåller kontinuerlig systemövervakning för fjärrenheter. Installera helt enkelt QRMAgent på enheter med Windows® och Linux® och du ser deras systemstatus i hanteringsgränssnittet i QRM+ (inklusive användning av CPU, minne, disk, nätverk och energistatus). QRM+ kan skapa en lista med anslutna IT-tillgångar som gör det möjligt för IT-administratörer att snabbt övervaka status för varje ansluten enhet och säkerställa att tillgångarna förblir intakta. QRM+ möjliggör även enhetsövervakning i realtid så att du kan kontrollera status för varje slutpunkt när det behövs. Med QRM+ blir fjärrhantering av IT-enheter snabb, enkel och säker.

OBS! QRMAgent går att ladda ned på QTS App Center.

Centraliserad hantering av IPMI-kompatibla enheter

Övervaka alla kritiska serverparametrar via IPMI

QRM+, en av de få lösningar som finns på marknaden för centraliserad hantering av IPMI-kompatibla enheter, tillhandahåller en enpunktslösning för att utforska, mappa, övervaka och hantera alla IPMI-enheter i ditt nätverk. QRM+ stöder IPMI 2.0 så att du kan hantera dina IPMI-kompatibla enheter oberoende av operativsystemets status. Denna standard hjälper dig övervaka viktiga systemsensorer som temperatursensorer, fläkthastighet, spänningssensorer, energiläge och IPMI-händelseaviseringar.

Enhetsidentifiering och topologi

Anpassa ditt nätverk på några minuter

QRM+ gör det enkelt att upptäcka och identifiera alla enheterna i ditt nätverk, inklusive routrar, växlar, servrar, med mera. Med QRM+ kan du snabbt identifiera enheter i ditt administrationssystem. Hanterade enheter visas i ett grafiskt topologidiagram där du kan visualisera och anpassa dina nätverk samtidigt som du får ett kraftfullt första insatsverktyg för snabb felsökning av problem.

Fjärr-KVM för IPMI

Fjärrskrivbordslösning med enkelklickning baserad på IPMI

QRM+ stöder fjärr-KVM (tangentbord, video, mus) för vissa IPMI-kompatibla enheter som IEI Technology Inc® och Supermicro® så att du kan fjärrstyra deras nätverksanslutna datorer även om en enhet är avstängd eller i BIOS-läge. Inspelnings- och uppspelningsfunktionerna gör att du kan spåra all aktivitet med hjälp av KVM, vilket är till hjälp för felsöknings- och granskningsändamål. KVM/QRM+-lösningen stöder också flerkanalsfunktionalitet så att flera klienter kan vara anslutna till fjärrservern och använda KVM samtidigt.

Varningar och meddelanden

Bli varnad i förväg innan katastrofen är ett faktum.

QRM+ erbjuder dig tröskelbaserade varningar så att du kan åtgärda problemen innan de påverkar användare, program och verksamheten, vilket ger högre produktivitet, bättre samarbete och snabbare återhämtning efter nedtid eller nedsatt systemprestanda.

 • Inställning

  in trösklar för varningsaviseringar enligt dina behov.

 • Stöd

  Stöder e-postavisering för definiering av meddelandepolicyer.

 • Konsolidera

  Konsoliderar alla varningar och meddelanden för enkel hantering.

Säker fjärrhanteringslösning

Hantera din infrastruktur med en optimalt säker hanteringsplattform från QNAP

Vi förstår att QRM+ kommer att ha tillgång till dina verksamhetskritiska servrar och datorresurser, så QRM+ ger högsta prioritet åt säkerhet, inklusive användarkonton, hantering av användarbehörigheter och säker anslutning, så att din IT-infrastruktur skyddas med den säkraste hanteringsplattform du kan få från QNAP.

 • Tvåstegsautentisering: Använd tvåstegsautentisering i QTS för att ge ökad säkerhet för NAS-användarkonton.
 • Rollbaserad hantering (administratör och privilegierad användare): Smidig hantering av användaråtkomstnivåer med användarroller.
 • Stöd för säker anslutning (SSL): Säkra all kommunikation via nätverket.

Användarvänligt gränssnitt

Grafiskt och intuitivt

Kontrollpanelerna i QRM+ är förenklade övervakningssystem för servrar som hjälper IT-administratörer att visualisera och övervaka alla enheterna och respektive parametrar. Du kan även anpassa alla kontrollpanelerna efter dina önskemål utan att behöva titta på flera skärmar för att ta reda på grundorsaken. QRM+ stöder många aktiva bildskärmar samtidigt som för processoranvändning, minnesanvändning, diskanvändning, processorns temperatur, processorns fläkthastighet, och mycket mer, vilket ger fullständig synlighet för administratörer av alla verksamhetskritiska datorer. Vidare är QRM+ också en centraliserad, webbaserad lösning för IT-administratörer som det går att få åtkomst till från vilken webbläsare som helst var som helst.

Tre fördelar

Central hantering

- Håller reda på alla viktiga enhetsparametrar.
- Varnings- och händelsehantering
- Hjälper till att analysera prestandan för nätverksanslutna resurser.

Spara mer tid

- Enkel och snabb implementering och underhåll.
- Tillbringa mindre tid på felsökning.
- Hjälper till att starta systemen på några minuter.

Lägre kostnad, ökad säkerhet

- Säker hantering av din infrastruktur.
- Lägre administrativa och operativa kostnader.
- Maximera IT-produktiviteten och de anställdas produktivitet.
- Undvik nedtid och åtgärda problemen snabbt.

Skaffa QRM+ nu!
Skaffa QRM+ nu!

Systemkrav och tillgänglighet:

1. QNAP NAS som stöder QTS 4.3.0 (eller senare): TS-x53B, TS-x53BU, TS-453BT3, TVS-x73, TS-x85.
2. QNAP NAS som stöder QTS 4.2.2 (eller senare): TS-x53U, TS-x53A, TS-x51U, TS-x51A, TS-x51+, TS-x51, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TVS-x71, TS-x80, TVS-x82, TVS-882BR, TVS-x82T, TVS-x82ST, TVS-x82TU, TES-x85U, TDS-x89U
3. QNAP NAS-serier (utgångna) som stöder QTS 4.2.2 (eller senare): TS-x79 Pro, TS-x79U-RP, TS-ECx79U-RP, TS-ECx79U-SAS-RP, SS-ECx79U-SAS-RP
4. IEI QGW-serien som stöder QTS 4.2.1 (eller senare): TANK-860-QGW, TANK-760-QGW.
5. NAS/QGW-enheten måste ha minst 4 GB RAM.