QIoT Suite Lite - QNAP

Language

SQFloorKit R2

QIoT Suite Lite

Snabb utveckling av IoT i bara tre steg

QNAP NAS skyddar inte bara alla digitala tillgångar utan tillhandahåller också QIoT-teknik som tillåter dig att upptäcka potentialen för IoTs affärsmöjligheter. Genom att följa lanseringen av QIoT-containers för att bygga upp en privat IoT-molnplattform, har QNAP introducerat QIoT Suite Lite - en app som är lättare att hantera vid utveckling av IoT - som tillhandahåller ytterligare praktiska moduler för utvecklare för att lättare kunna anpassa dem samtidigt som hela processen med utveckling av tjänster påskyndas.

Titta på QIoT Suite Lite video     Ladda ner broschyr

Vad är då QIoT Suite Lite?

Effektiva IoT-utvecklingsfall

QIoT Suite Lite drar nytta av populära verktyg – Node-RED och Freeboard – för att göra det lätt att skapa IoT-miljöer. Den stöder många olika protokoll (MQTT, HTTP och CoAP) och anslagstavlor, dessutom tillåter den snabb anslutning till utvecklingskort med hjälp av sina många sensorer. Helt enkelt besluta om regelmotor och anslagstavla i QIoT Suite Lite för att påbörja IoT-applikationer på några få minuter. QIoT Suite Lite lägger också till MQTTS och HTTP:s säkerhetslager till protokollen för säkra nätverksanslutningar.

Förkortad livscykel för design

Supersnabb uppsättning av wizards

QIoT Suite Lite inkluderar en Quick Setup Wizard som hjälper till att skapa IoT-applikationerna steg för steg. Du kan antingen använda dig av Python eller Node.js för att lätt implementera startpaket inklusive Arduino Yun, Raspberry Pi, Intel Edison, och MTK LinkIt™ Smart 7688 (Duo). För att spara tid på kodning och sökning efter moduler, kan du starta din IoT-applikation på kortast möjliga tid och med minsta möjliga kraft genom att använda QIoT Suite Lite.

Design med grafiskt flöde

Intuitiva drag- och släppsektioner

QIoT Suite Lite integrerar Node-RED eftersom det styr hur flödesredigeraren arbetar för att förenkla IoT-utvecklingen. Det grafiska gränssnittet tillhandahåller drag- och släppsektioner med anslutningsnoder, vilket gör dem flexibla nog att skapa ett arbetsflöde. Alla processmeddelanden visas för att göra det lätt att förstå och att kunna styra processerna.

Övervaka datakällor

Att anpassa anslagstavlan har blivit lätt

QIoT Suite Lite-använder Freeboard IoT som anslagstavla för visning och kan delas via API för att pusha på insamlade enhetsdata som lagrats på QNAP NAS, som kan visas på andra anslagstavlor såsom Microsoft® Power BI, för ytterligare dataanalys, för att dela data eller för att importera/exportera data. Denna anpassningsbara anslagstavla erbjuder många fördelar för att hjälpa till med att övervaka viktig information om anslutna IoT-enheter.

Starta QIoT 1-2-3

Enkelt, lätt och snabbt
  • Lägga till Saker

    Välj typ av saker (Startpaket) och resurser

  • Styrning av motor

    Bestäm logik och reaktion för meddelandeframställning

  • Anslagstavla

    Designa presentationssätt för visad information

Kostnadseffektivt privat moln för IoT

Förenar fördelarna från privata och offentliga molntjänster

QIoT Suite Lite drar nytta av säkerheten och den höga kapaciteten som tillhandahålls av QNAP NAS för att säkert kunna lagra all IoT-data. QIoT Suite Lite kan också konfigureras för att ta emot data från konventionella, resursbegränsade enheter som kanske inte kan använda sig av IP-teknik. QIoT Suite Lite skapar datafilter för att kunna avgöra vad som är viktiga data, vilket tillåter lagring av all data på billiga, privata molntjänster innan export sker av filtrerad data till offentliga molntjänster av högsta klass för analys och maximering av dessa molnresurser. QIoT Suite Lite – privat IoT-molnplattform som är integrerad med offentliga molntjänster – möjliggör lätt åtkomst av IoT-tjänster tillsammans med största möjliga flexibilitet och kostnadseffektivitet.

Upptäck, dela och få liv i IoT-filer!

Entusiastiska programmakare använder sig av QIoT Suite Lite i IoT Hackathon Challenges 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017

IoT Tech Expo Global 2017