Qfiling - QNAP

Language

Eenvoudige bestandsorganisatie met Qfiling

Qfiling automatiseert uw bestandsorganisatie. Het enige dat u hoeft te doen is uw bestanden te categoriseren, een schema in te stellen, en Qfiling doet de rest. Het is handig, slim en efficiënt!

Hoe Qfiling werkt

Bij het gebruik van een QNAP NAS voor centrale opslag van bestanden, is het efficiënt kunnen organiseren van deze bestanden een fundamenteel beginsel voor alledaags beheer en gebruik. Maar wanneer men geconfronteerd wordt met een groot aantal bestanden verspreid over meerdere mappen, wordt het steeds moeilijker, tijdrovender en frustrerender om ze te categoriseren en archiveren. Met Qfiling verloopt het organiseren van bestanden nu automatisch en efficiënt.

Categoriseren en opbergen

Qfiling biedt categorieën zoals afbeeldingen, video's, muziek, documenten en e-mails. Na het opzetten van Qfiling, worden de bestanden in geselecteerde mappen automatisch gearchiveerd in mappen voor deze categorieën.

Schema en resultaten

U kunt een archiveringstaak laten lopen per uur, dag, week of maand. Het systeem zal automatisch archiveringstaken op de achtergrond verwerken.

Flexibele bestandsoverdracht

Qfiling werkt niet alleen op de lokale NAS maar ook tussen externe opslagapparaten en externe NAS-eenheden. Alleen geselecteerde categorieën zullen geback-upt / verplaatst worden naar de bestemming.

Eenvoudige opslaguitbreiding met VJBOD

Met VJBOD kunt u flexibel de opslagruimte van een NAS vergroten door ongebruikte opslagruimte van andere QNAP NAS-eenheden te gebruiken. Deze unieke uitbreidingsmethode biedt een eenvoudige manier om voor voldoende ruimte te zorgen bij het overbrengen van bestanden vanuit meerdere apparaten.
» Meer informatie over VJBOD

Gebruik nu Qfiling vanwege deze voordelen

 • Snel

  Voltooi alle instellingen met slechts enkele klikken. Het gaat snel en eenvoudig.

 • Georganiseerd

  Bestanden worden goed georganiseerd en gearchiveerd op basis van uw instellingen.

 • Productiviteit

  Het organiseren van bestanden verloopt automatisch en periodiek zonder er extra inspanning of tijd in te hoeven steken.

 • Beheer

  Door uw bestanden georganiseerd te houden kunt u eenvoudig de bestanden vinden die u nodig heeft en kunt u zorg besteden aan elk waardevol bestand.

Gebruik Qfiling nu

Systeemvereisten: Qsirch moet geïnstalleerd zijn alvorens Qfiling te kunnen gebruiken. Alle NAS modellen met minstens 2GB RAM en QTS 4.3.0 (of nieuwer) worden ondersteund (behalve de TAS serie). 4GB of meer RAM wordt aanbevolen voor optimale prestaties.