Qfiling - QNAP

Language

Förenklad organisering av filer med Qfiling

Qfiling automatiserar organiseringen av filer. Allt du behöver göra är att kategorisera dina filer och ställa in ett schema så gör Qfiling resten. Det är lätt, smart och effektivt!

Hur Qfiling fungerar

När du använder din QNAP NAS som ett centralt fillagringsutrymme utgör möjligheten att effektivt kunna organisera filer en grundläggande förutsättning för den vardagliga hanteringen och användningen av filer. Men när man ställs inför ett mycket stort antal filer utspridda på flera mappar blir det allt svårare, mer tidskrävande och frustrerande att kategorisera och arkivera dem. Med Qfiling har nu organiseringen av filer blivit automatisk och effektivare än tidigare.

Kategorisera och arkivera

Qfiling erbjuder filkategorier som bilder, videor, musik, dokument och e-post. Efter att Qfiling konfigurerats arkiveras automatiskt filerna i de mappar som valts till mappar för dessa filkategorier.

Schema och resultat

Du kan ställa in arkiveringsscheman för timvis, daglig, veckovis eller månatlig arkivering. Systemet kommer automatiskt att bearbeta arkiveringsuppgifterna i bakgrunden.

Flexibel filöverföring

Qfiling fungerar inte bara för lokala NAS-enheter men även för externa lagringsenheter och fjärr-NAS-enheter. Endast filer tillhörande de filkategorier som valts kommer att säkerhetskopieras/flyttas till respektive målmapp.

Okomplicerad utökning av lagringsutrymmet med VJBOD

Med hjälp av VJBOD kan du flexibelt utöka lagringsutrymmet för en NAS genom att använda oanvänt lagringsutrymme på andra QNAP-NAS-enheter. Den här unika metoden för utökning av lagringsutrymmet gör det mycket smidigt att säkerställa tillgång till tillräckligt med lagringsutrymme vid överföring av filer från flera enheter.
» Läs mer om VJBOD

Använd Qfiling nu för att få nedanstående fördelar

 • Snabbt

  Slutför alla inställningar med ett par musklickningar. Det går snabbt och lätt.

 • Välorganiserat

  Filer organiseras grundligt och arkiveras enligt dina inställningar.

 • Produktivt

  Automatisk och periodisk organisering av filer utan att några manuella insatser krävs, vilket besparar dig tid.

 • Lätthanterligt

  Lättare att hitta filer du behöver och utnyttja varje fil på bästa sätt om filerna är grundligt organiserade.

Hämta Qfiling nu

Systemkrav: Qsirch måste ha installerats innan Qfiling kan användas. Stöd för alla QNAP NAS-modeller (utom TAS serien) med ett RAM-minne på minst 2 GB och QTS 4.3.0 (eller senare). För optimal prestanda rekommenderas ett RAM-minne på minst 4 GB.