QNAP:s OceanKTV: ditt exklusiva karaokesystem

Language

OceanKTV

OceanKTV

ditt exklusiva karaokesystem. Njut ensam eller med dina vänner!

QNAP:s OceanKTV är det första NAS-baserade karaokeprogrammet på marknaden som låter dig skapa en karaokeupplevelse av hög kvalitet i ditt hem eller på arbetet. Lagra dina favoritlåtar i QNAP-NAS-enheten, anslut den till en storbilds-TV via HDMI och börja sjunga med OceanKTV!

TS-453A

OceanKTV

Hög kapacitet för rikligt med låtar

En NAS från QNAP har lagringsutrymme med hög kapacitet (varje hårddisk har ett lagringsutrymme på upp till 8 TB) för lagring av tusentals med karaokelåtar i 1080p-upplösning. Du kan enkelt konfigurera olika RAID-nivåer baserat på dina behov av lagring och datasäkerhet. En NAS från QNAP är så mycket mer än bara en NAS, och är det bästa alternativet för en karaokemaskin.

Hög kapacitet för rikligt med låtar

HDMI-utgång för TV-anslutning; njut av stunden för fulla muggar

En QNAP-NAS med HDMI-utgång är det perfekta valet för den som vill direktuppspela NAS-enhetens multimedieinnehåll på en HDTV. Du kan även ha lika roligt och sjunga av hjärtans lust med OceanKTV ansluten till en HDMI-skärm. Det är så otroligt enkelt att skapa ett karaokerum i ditt eget hem. Varför inte dra igång ett karaokeparty och bjuda in dina vänner och grannar att sjunga tillsammans!?

HDMI-utgång för TV-anslutning; njut av stunden för fulla muggar

Omvandla din datorplatta till en fjärrkontroll

Det finns ett enkelt sätt att fjärrstyra OceanKTV med din datorplatta på. Installera OceanKTV-appen på din iOS®- eller Android™-enhet, anslut till samma nätverk som din NAS och logga in till NAS-enheten för att begära låtarna. Den användarvänliga gränssnittsdesignen gör det enkelt att bläddra igenom låtlistan och begära låtar för uppspelning, och du kan på samma gång strömma uppspelade låtar till din datorplatta.

Omvandla din datorplatta till en fjärrkontroll

OceanKTV:s hanteringssystem

I QTS är OceanKTV-appen ett utmärkt verktyg för körning och hantering av varje karaokefunktion, inklusive begäran om uppspelning av låtar, inklippning av låtar, ljudkontroll, ljudeffekter med mera. Är tonen för hög? Inga problem! Det fixar tonjusteringsfunktionen. Oavsett vilken typ av sångröst du har kan du flexibelt anpassa röstomfånget när det behövs.

OceanKTV:s hanteringssystem

Användarutlåtanden

Kvalitetsljud och utmärkt sångupplevelse

Cake Chen / Miss Cake
Made In CakeCake Chen / Miss Cake

När jag först fick höra talas om OceanKTV blev jag alltmer förtjust i hela idén allteftersom jag fick svar på alla frågor jag ställde. Till en början trodde jag att det bara rörde sig om en vanlig karaokemaskin, men jag blev förvånad när jag upptäckte att det även var ett kompakt NAS-system som utan svårighet kan ställas i mitt vardagsrum. Det är inte så lätt att boka ett karaokerum på något uteställe på helgerna, men det problemet är ju löst nu när OceanKTV finns. Nu kan jag sjunga hemma precis när jag vill, och även bjuda in vänner och familjemedlemmar att sjunga med mig. Det absolut bästa för mig är att hela karaokesystemet är mycket lätt att använda, och jag kan begära att låtar ska spelas upp med hjälp av mobilappen utan att påverka de som sjunger för tillfället. Hanteringsgränssnittet är lättöverskådligt, och det finns en fjärrkontroll jag kan använda för att ändra volymen och tonen samt för att lägga på ljudeffekter. Ljudkvaliteten är nära på lika bra som i ett professionellt karaokerum. Fjärrkontrollen är lätt att använda, och fastän jag aldrig har använt en NAS tidigare känner jag mig bekväm med att använda den. Med OceanKTV kan jag alltid hitta låtar jag vill sjunga och sedan lagra dem på min NAS och dela det här mycket underhållande sättet att när som helst kunna sjunga med andra.

Cake

TS-x53A: Köp en NAS och få ett helt karaokesystem med på köpet

En vanlig karaokemaskin kan bara användas för att sjunga med i låtar och kanske kan verka dyr för alla andra än den mest fanatiska musikentusiasten, medan en NAS från QNAP kan användas för så mycket annat också. En multifunktionell NAS-lagringsenhet från QNAP med den inbyggda OceanKTV-appen kan användas för en mängd olika funktioner, till exempel fildelning, multimedieunderhållning, hemmabio och mycket mer till en rimlig prisnivå.

Kombinations-NAS-enheten TS-x53A med QTS och Linux är en helt otrolig QNAP-NAS-serie med modeller som har 2, 4, 6 och 8 fack. OceanKTV-appen är integrerad i alla modellerna. Efter att du slutfört inställningen av systemet ansluter du bara mikrofonen till ljuduttaget på baksidan av NAS-enheten, ansluter NAS-enheten till en HDMI-skärm och börjar sjunga. Om du vill få bättre ljudkvalitet kan den inbyggda digital-till-analog-konverteraren skicka ljudsignaler till din förstärkare så att stereoljudet blir klarare. TS-x53A hjälper dig att omvandla ditt vardagsrum till ett karaokerum och få en fantastisk audiovisuell upplevelse.

TS-x53A: Köp en NAS och få ett helt karaokesystem med på köpet

Installera OceanKTV nu och ta dig in i musikens underbara värld

 1. OceanKTV körs på HD Station i QNAP-NAS-enheten. Efter att du slutfört NAS-konfigurationen går du till [Control Panel] > [Applications] > [HybridDesk Station] (Kontrollpanelen > Program > HybridDesk Station) och installerar appen.
 2. Gå sedan till QTS App Center och installera [OceanKTV]-appen. Systemet kommer nu att installera OceanKTV Console på QTS och TVplayer på HD Station på en och samma gång.
 3. Anslut din NAS till en HDTV-skärm via HDMI för att använda HD Station direkt och spela upp via OceanKTV. När du installerar appen skapas hanteringsverktyget OceanKTV på ditt QTS-skrivbord.
 4. Du kan göra inställningar för karaokemiljön baserat på dina behov. (Se nedanstående krav på prestanda och specifikationer.)
  • Grundinställningar: Grundinställningar: Bygg ett privat karaokerum till minimala kostnader. Allt du behöver är en NAS, en HDMI-skärm och en mikrofon. OBS! Endast dynamiska mikrofoner stöds.
  • Avancerade inställningar: Avancerade inställningar: Om du är en professionell sångare rekommenderar vi en förstärkare, en stereo och en HDTV. OceanKTV kan skicka ljudsignaler till din förstärkare genom digital-till-analog-konverteraren så att stereoljudet blir klarare. OBS! Endast dynamiska mikrofoner stöds.
  NAS-specifikationer:
  • HDMI-utgång / RAM-minne på minst 4 GB / Inbyggt ljudkort (eller en extern USB-mixer ‒ valfritt, säljs separat)
  • Inbyggd programvara QTS 4.2.1 (eller senare)
 5. Efter att du installerat OceanKTV visas en ny [OceanKTV]-mapp i File Stations index. Lägg till karaokelåtar i den här mappen för att använda dem i OceanKTV.

QNAP Audio Box: Utvidgar stödet för OceanKTV till flera NAS modeller

Nu är användandet av OceanKTV inte längre begränsat till enbart TS-x53A-serien. Med QNAP Audio Box kan de två 6,3 mm dynamiska mikrofonerna användas med ett större utbud av NAS-modeller vilket ger fler användare möjligheten att njuta av en högkvalitativ karaoke-upplevelse. Köp nu

QNAP Audio Box

QNAP Audio Box stöds av följande modeller:

TS-x51, TS-x51A, TS-x51+, TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-453mini, TBS-453A, TS-x53A, TS-x71, TVS-x71T, TVS-x82 and TVS-x82T series

Begränsningar:

 1. NAS-enheten kräver minst 4GB RAM.
 2. Om Audio Box är ansluten till en NAS som redan har mikrofonuttag är det endast två mikrofoner som kan användas för ingående ljud.

Installation:

 • QNAP Audio Box
  Använd USB-kabeln för tillslutning av Audio Box till NAS-enheten.
 • QNAP Audio Box
  Anslut en HDMI-skärm till NAS-enheten.
 • QNAP Audio Box
  Anslut en eller två 6,3 mm dynamiska mikrofoner till Audio Box.
 • QNAP Audio Box
  Logga in till QTS och installera HybridDesk Station.
 • QNAP Audio Box
  Ladda ned, installera och kör OceanKTV från QTS App Center.