Linux Station - QNAP

Language

QNAP Linux Station Introductie

Linux Station

Uitgebreide service van het open-source Linux platform

QNAP biedt een uitstekend hardware ontwerp en innovatieve QTS-Linux dual-system toepassingen, die een veilige en betrouwbare opslag voor ontwikkeling en het Internet of Things (IoT) vormen. Met Linux Station kunnen gebruikers direct gebruikmaken van verschillende veelzijdige Linux® apps, en kunnen zij genieten van een privé cloud die opslag combineert met IoT-toepassingen.

Linux Station

QTS-Linux dual systems voor onbegrensd potentieel

QNAP heeft geavanceerde virtualisatie-technologieën gebruikt om Linux® naadloos te integreren met QTS, zodat u kunt genieten van uitgebreide toepassingen uit QTS App Center en Linux®. Sluit een HDMI-beeldscherm aan op een QNAP NAS om Linux® desktop weer te geven, en daarna kunt u het populaire open-source Linux®-platform inzetten om gratis apps te installeren en te ontwikkelen. QNAP NAS is de ideale toegangspoort voor IoT-oplossingen.

QTS-Linux dual systems voor onbegrensd potentieel

Handige toegang tot Linux

Met Linux Station kunt u eenvoudig beschikken over Linux® OS-services. U kunt kiezen welk Linux-systeem u wil gebruiken (zoals Ubuntu, Fedora of Debian*) en genieten van diverse toepassingen en veelzijdige Linux® apps om uw taken uit te voeren en tegemoet te komen aan uw behoeften. Als u een software-ontwikkelaar bent, is het zelfs mogelijk dat u eenvoudig gevarieerde IoT-pakketten kunt ontwikkelen en bouwen met behulp van de open-source Linux® om het IoT-tijdperk te omarmen en erin uit te blinken.

* Linux Station ondersteunt momenteel alleen Ubuntu. In de toekomst zullen meer systemen ondersteund worden.

Handige toegang tot Linux

Een privé cloud die opslag en IoT-toepassingen ondersteunt

De opkomende wereld van het IoT biedt grote kansen voor zowel ontwikkelaars als gebruikers, met behoud van continuïteit over de grenzen van apparaten, tijd en ruimte.

QNAP NAS in combinatie met Linux-station is gewoon de beste optie voor externe verbindingen en databeheer. U kunt IoT-pakketten naar wens ontwikkelen en installeren via Linux®, en centraal de gegevens op een QNAP NAS opslaan, om te genieten van veilige privé opslag en een ontwikkelomgeving. Doordat het toegang biedt tot een enorme verzameling IoT-toepassingen met een open-source ontwikkelingspotentieel, biedt Linux Station van QNAP een complete IoT-ervaring. Doe mee en omarm een slimme levensstijl!

Een privé cloud die opslag en IoT-toepassingen ondersteunt

Eenvoudig Linux bedienen op een HDMI-scherm

Sluit een toetsenbord, muis, en HDMI-beeldscherm aan op een QNAP NAS en gebruik Linux Station alsof u een PC bedient. U kunt ook een remote desktop verbinding inschakelen om de weergave te sturen naar een webbrowser.

Eenvoudig Linux bedienen op een HDMI-scherm

Start uw Linux Station

Volg deze stappen om uw Linux Station te initialiseren

  1. Werk uw QNAP NAS firmware bij tot QTS 4.2.1 (of nieuwer).
  2. Bezoek het QTS App Center en ga naar Linux Station. Klik op "Install" (Installeren).
  3. Open Linux Station, en kies voor het installeren van het Linux OS.

    Opgelet: Het systeem zal installatie-pakketten downloaden vanaf de Linux Containers website (https://linuxcontainers.org/).

  4. Nadat de download van het Linux OS voltooid is, klik op "Enable" (Inschakelen), en daarna kunt u ermee beginnen via een HDMI-beeldscherm, USB-toetsenbord en USB-muis.

    Opgelet: HD Station zal uitgeschakeld worden wanneer Linux Station ingeschakeld wordt (en vice versa).