Varför anges min mappbehörighet med ett nummer stället för ett användarnamn?
Tillämpade modeller:
Svar:
Troligen beror det på att en användare har tagits bort. Om en användare tas bort och mappbehörighet för undermappar har aktiverats kommer användar-ID:t att fortsätta visas för fil-/mappbehörigheten. Eftersom användaren har tagits bort kommer NAS-gränssnittet att visa användar-ID:t. Du kan ta bort ID:t från NAS-gränssnittet genom att markera den här okända användaren och sedan klicka på ”Delete” (ta bort).
För ytterligare hjälp kan du fråga andra användare och QNAP-experter i vår community. Gå till QNAP Community