QmailAgent - QNAP

Language
Qmail Agent

QmailAgent

Een centrale postkamer voor uw privé cloud

Als u een groot aantal e-mailaccounts heeft, kan het even duren om elk e-mailportaal te bezoeken en om in te loggen en één-op-één te controleren en e-mails te versturen. Met QNAP’s QmailAgent kunt u meerdere e-mailaccounts veilig centraal beheren, wat het beheren en back-uppen van e-mails echt eenvoudig maakt.

Waarborgen van e-mailbeveiliging en persoonlijke privacy

E-mailen is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven, en ongeacht of u nu op het werk, school, thuis of onderweg bent, u verstuurt e-mailberichten vanuit verschillende IP-adressen. In sommige gebieden hebt u misschien zelfs speciale software nodig om Gmail te kunnen gebruiken. In dergelijke omstandigheden is het lezen van e-mailberichten geen gemakkelijke opgave, en de door u gebruikte IP-adressen worden vastgelegd en hiermee ontstaat een potentieel gevaar voor uw privacy. Wij van QNAP realiseren ons de behoefte aan een goede beveiliging en privacy, en daarom bieden wij “QmailAgent” aan, een online e-mailagent voor QNAP NAS. Het verzenden van e-mailberichten met QmailAgent kan voorkomen dat IP-adressen worden vastgelegd of geblokkeerd. In combinatie met SSL-transmissie en het kunnen werken met meerdere e-mailaccounts is QmailAgent een prachtig stuk gereedschap voor het waarborgen van uw e-mailbeveiliging en persoonlijke privacy.

Pushmeldingen

QmailAgent ondersteunt pushmeldingen, zodat u in real-time meldingen kunt ontvangen op QTS Desktop en Chrome™, Safari® en Firefox® browsers zonder de toepassing te openen.

Opmerking: QmailAgent 1.2 (of later) is nodig om pushmeldingen te gebruiken.

QmailAgent

QmailAgent is een online e-mailclient die u helpt bij het beheren van al uw e-mailaccounts, zodat u toegang heeft tot al uw e-mails en daartussen gemakkelijk kunt schakelen. Het biedt volledige functionaliteit voor het samenstellen, lezen en organiseren van e-mails. U kunt zelfs bestanden, foto's en documenten van de QNAP NAS toevoegen bij het samenstellen van e-mails.

 • Mailbox

  Omvat alle functies nodig voor het lezen, samenstellen en organiseren van e-mails. Het scherm bestaat uit vier onderdelen: Berichtenlijst, Toolbar, Mailbox-mappen en het Voorbeeldvenster.

 • Adresboek

  Breng uw contactpersonen onder in persoonlijke en geïmporteerde adresboeken. Het adresboek is verdeeld in drie gebieden: Mappen en groepen, de lijst met contactpersonen en contactgegevens.

 • Instellingen

  De voorkeuren en het uiterlijk van Qmail kunnenn aangepast worden via de tabblad-instellingen, zoals het beheren van mappen, afzender-identiteiten, en standaard reacties.

 • Schakelen tussen accounts

  Klik op het icoon om uw verschillende e-mailaccounts weer te geven en snel daartussen te schakelen.

E-mails back-uppen naar uw NAS met hoge opslagcapaciteit

Na het importeren van e-mailaccounts, zal QmailAgent automatisch een back-up maken van al uw e-mails naar uw QNAP NAS. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onverwacht verlies van e-mailgegevens en het per ongeluk verwijderen ervan. Alle e-mail back-ups worden weergegeven in de map op datum, en zijn netjes geordend zodat u ze gemakkelijk doorzoeken kunt.

Met één klik schakelen tussen accounts

QmailAgent ondersteunt meerdere belangrijke e-maildiensten alsook diensten die met IMAP werken. Of u nu Gmail™, Yahoo®, Outlook® of op IMAP-gebaseerde e-mailaccounts heeft, u kunt er snel tussen schakelen om e-mails te doorbladeren, te beantwoorden en door te sturen, en bestanden in de e-mails toe te voegen en te bekijken.

Uw e-mails gerieflijk lezen

In het verleden moest u e-mails van de NAS downloaden naar een lokale computer om te lezen of e-mails te versturen. Nu kunt u niet alleen e-mails die zijn opgeslagen op de QNAP NAS met QmailAgent doorbladeren, maar ook e-mail back-ups direct openen vanuit de mappen in bestandsverkenner.

Direct zoeken. Betere resultaten.

Bij het omgaan met talloze e-mails verspreid over meerdere e-mailaccounts, kan het lastig zijn om belangrijke berichten te vinden. Met QmailAgent zoekcriteria heeft u een breed scala aan criteria, waaronder afzender, ontvanger, onderwerp, submappen, en nog veel meer.

Voeg NAS-bestanden toe aan e-mails en deel met SmartShare

Met QmailAgent kunt u bestanden, documenten en multimediabestanden die zijn opgeslagen op de NAS toevoegen aan e-mails. Bij het invoegen van grote bestanden zal QmailAgent automatisch een "SmartShare" link creëren in de e-mail - zodat u bijlagen kunt verzenden zonder limieten van bestandsgrootte te overschrijden. Geactiveerde myQNAPcloud / CloudLink-functies helpen garanderen dat de geadresseerden e-mails kunnen ontvangen en direct door kunnen klikken op links om bijlagen te bekijken en te downloaden.

Qsirch kan back-ups van e-mail doorzoeken

QNAP's exclusieve full-text zoekmachine "Qsirch" bevat ook een krachtige e-mail zoekfunctie. U kunt criteria (zoals datum, bijlage, afzender, ontvanger, etc.) aanpassen voor het efficiënt doorzoeken van .eml-bestanden en e-mails die zijn opgeslagen op de QNAP NAS. QmailAgent in combinatie met Qsirch kan het beheren en doorzoeken van grote hoeveelheden e-mails veel gemakkelijker maken.


Meer informatie: Qsirch

Snel contactpersonen vinden met Qcontactz

Qcontactz is een handig programma voor het centraal opslaan en beheren van een bijna onbeperkt aantal contactpersonen vanuit meerder platformen en apparaten. Als u QmailAgent gebruikt in combinatie met Qcontactz, worden vaak gebruikte contactpersonen onthouden, en kunt u snel e-mailberichten verzenden naar contactpersonen door gewoon op ze te klikken in Qcontactz.


Meer informatie : Qcontactz

QmailClient mobiele app

Met de QmailClient mobiele app (verkrijgbaar voor iOS® en Android™) kunnen gebruikers snel meerdere e-mailaccounts controleren, en e-mails bekijken en verzenden met de QmailAgent op hun QNAP NAS. Pushmeldingen worden in real time ontvangen op uw mobiele apparaten als nieuwe e-mails binnenkomen en als fouten in de verbinding optreden.

Opmerking: Het toevoegen van bestanden van een QNAP NAS en synchroniseren van contacten in adresboeken wordt op dit moment niet ondersteund door QmailClient.

Haal de app nu

Systeemvereisten: QmailAgent is beschikbaar voor QNAP NAS met firmware-versie 4.2.2 (of nieuwer).

Ondersteunde QNAP NAS-modellen: TS-x31, TS-x31+, TS-x31P, TS431U, TS-831X en x86-gebaseerde NAS-apparaten, inclusief de TS-269H, TS-x51, TS-x51+, TS-x51A, TS-x53, TS-x53II, TS-x53A, TS-453mini, TVS-x63, TS-X63U, TS-x69, TS-x70, TVS-x71, TS-x79, TVS-x80, TVS-ECx80+, TVS-x82 en TDS-16489U.

Opmerking: Vanwege het hoge CPU-gebruik, is het niet aan te raden om meerdere e-mailaccounts te gebruiken met oudere ARM-gebaseerde en Intel Atom-gebaseerde NAS-modellen. Zie het productoverzicht voor meer informatie.