[Důležité bezpečnostní upozornění] Byly zjištěny falešné webové stránky Qfinder Pro. Zjistěte více >

Why does the NAS contain a snapshot with the name "snapsync.XXXX" that cannot be deleted?


Datum poslední úpravy: 2019-07-01
SnapSync uses snapshots to transfer data between NAS devices. The first time that a SnapSync jobs runs, SnapSync creates a snapshot on the source NAS, and then synchronizes it to the destination NAS. On each subsequent run of the job, SnapSync deletes the existing snapshot and creates a new one. To delete a SnapSync snapshot, you must delete the SnapSync job that created it. You will then be able to manually delete the snapshot.

Byl tento článek užitečný?

67% lidí si myslí, že to pomáhá.
Děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu.

Sdělte nám prosím, jak lze tento článek vylepšit:

Pokud chcete poskytnout další zpětnou vazbu, uveďte ji níže.

Zvolte specifikaci

      Zobrazit více Zobrazit méně
      Tato stránka v jiných zemích / oblastech:
      open menu
      back to top