Qsync voor bestandssynchronisatie

Language

Qsync voor bestandssynchronisatie

Qsync voor bestandssynchronisatie

Eenvoudige Multi-device file-sync

Qsync maakt efficiënte synchronisatie mogelijk tussen een QNAP NAS en aangesloten apparaten zoals computers, laptops en mobiele apparaten. Zakelijke gebruikers kunnen op elk moment toegang hebben tot een gedeelde map met de meeste recente bestanden afkomstig uit een breed scala van apparaten, waardoor het teamwerk en de samenwerking sterk verbetert. Persoonlijke gebruikers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot hun mediabestanden vanaf mobiele apparaten om van een complete multimedia-ervaring te genieten en om gemakkelijk te delen met familie en vrienden.

Qsync voor bestandssynchronisatie

ZakelijkPersoonlijk

Gedeelde groepsmap voor optimale efficiëntie van teamwerk

Moderne bedrijfsmodellen vereisen real-time samenwerking tussen werknemers zowel binnen als buiten het kantoor om complexe projecten te voltooien. Ervoor zorgen dat iedereen veilig toegang kan krijgen tot de meest recente bestanden kan een uitdaging zijn. Qsync verandert de QNAP NAS in een beveiligd data-center met een grote opslagcapaciteit voor het synchroniseren van bestanden. Er zijn meerdere manieren om bestanden te synchroniseren en te delen met groepen zodat iedereen altijd en overal toegang heeft tot de bestanden en de flexibiliteit van samenwerking sterk verbetert.

Gedeelde groepsmap voor optimale efficiëntie van teamwerk

Bestandssynchronisatie tussen apparaten voor mobiel multimedia-entertainment

Terwijl openbare clouddiensten gratis opslagruimte aanbieden en bestanden laten delen tussen verschillende apparaten, kunnen multimediabestanden al snel de opslaggrenzen overschrijden. In dit geval moet u een aantal bestanden verwijderen of een maandelijks bedrag betalen voor meer ruimte. Met QSync kunt u eenvoudig bestanden op de NAS synchroniseren tussen al uw aangesloten apparaten. U kunt profiteren van het grote opslagpotentieel van uw NAS om onderweg video's te bekijken zonder extra kosten te betalen - dit alles terwijl u controle blijft houden over uw eigen bestanden.

Gedeelde groepsmap voor optimale efficiëntie van teamwerk

Voordelen van Qsync

 • Geen extra kosten of ruimtebeperkingen

  QSync is een integraal onderdeel van de QNAP NAS en vereist geen extra bijdragen of abonnementskosten. De opslagruimte wordt alleen beperkt door de totale capaciteit van de NAS.

 • Totale controle over uw gegevens

  Aangezien QSync zich op uw QNAP NAS bevindt, hoeft u geen data door te sturen naar derden tijdens bestandssynchronisatie. Op deze manier blijft u de controle houden over de manier waarop uw gegevens worden gebruikt en verzonden.

 • Opslagruimte op apparaten besparen

  Met QSync kunt u bestanden op één apparaat verwijderen, zonder gevolgen voor kopieën opgeslagen op andere apparaten die met de NAS verbonden zijn. Echter, wanneer iemand de bestanden bijwerkt die u op een ander apparaat verwijderd heeft, kunt u ze nog steeds ophalen uit de map QSync.

 • Synchroniseren naar al uw apparaten

  Wanneer u een bestand op een computer toevoegt, bewerkt, verwijdert of hernoemt, zal de wijziging gelden voor alle andere apparaten die aan de NAS gekoppeld zijn, zodat al uw apparaten exact dezelfde inhoud hebben.

 • Deel team-mappen met verschillende groepen mensen

  Uw leven is verbonden met verschillende groepen mensen. U kunt submappen in de QSync map aanmaken en delen met elke verschillende NAS-gebruikersgroep, als een centrum voor bestandsuitwisseling. Iedereen in dezelfde submap zal altijd up-to-date blijven met de nieuwste versie van de bestanden.

 • Gedeelde mappen synchroniseren

  Synchronisatie kan ook ingeschakeld worden op gedeelde mappen (met goed doordachte privilege-instellingen door beheerders) om de efficiëntie van groepswerk sterk te verhogen. Iedereen met toegang tot die gedeelde mappen kan tijdig beschikken over de gesynchroniseerde bestanden.

 • Snel bestanden delen via download-links

  Maak download-links om bestanden te delen met mensen, zelfs als ze geen NAS-account hebben. Dit reduceert aanzienlijk de tijd voor het aanmaken van gebruikersaccounts, alleen maar om documenten tussen mensen te delen, terwijl dit een lage prioriteit heeft.

 • Versiebeheer

  Met QSync versiebeheer worden alle bestandsrevisies opgeslagen als een kopie voor toekomstig gebruik. Met bestandsversies hoeft u zich geen zorgen te maken over bestanden die overschreven of per ongeluk verwijderd worden. Zelfs de bestanden die verwijderd zijn uit de prullenbak kunnen opgehaald worden.

 • Instellingen toepassen op alle apparaten

  Met de centrale configuratie-modus, kunt u rechtstreeks gebruikersrechten beheren, QSync-client configuraties opzetten, en standaardinstellingen of maatwerk moeiteloos toepassen op alle apparaten, tegelijk vanaf één apparaat.

 • Op afstand de Qsync-map wissen

  Als uw NAS gestolen wordt of zoekraakt, kunt u op afstand de QSync map wissen om datalekken te voorkomen, en kunt u deze zelfs herstellen nadat u het apparaat teruggevonden heeft.