QmailAgent - QNAP

Language
Qmail Agent

QmailAgent

Ett e-postrum för ditt privata moln

Om du har många e-postkonton kan det ta tid att besöka och logga in på var och en av de olika e-postportalerna för att läsa och skicka e-postmeddelanden. Med QNAP:s QmailAgent kan du på ett säkert sätt centralisera flera e-postkonton, vilket gör hantering och säkerhetskopiering av e-postmeddelanden mycket enkel.

Skydda dina e-postmeddelanden och din personliga integritet

Att skicka och ta emot e-postmeddelanden är en viktig del av vardagen, och oavsett om du är på jobbet, i skolan, hemma eller ute och reser skickar du dina e-postmeddelanden via olika IP-adresser. I vissa länder kan det till och med krävas att man använder speciell programvara för att komma åt ett Gmail-konto. Under sådana omständigheter blir det mycket opraktiskt att läsa e-postmeddelanden, och de IP-adresser du använder registreras, vilket i slutändan kan utgöra ett potentiellt hot mot din integritet.Vi inser vilka behov våra användare har av hög säkerhet och bibehållen integritet, och därför erbjuder QNAP ”QmailAgent” en online e-postagent för din QNAP-NAS. Genom att skicka e-postmeddelanden med QmailAgent kan du förhindra att IP-adresser registreras eller blockeras. Stödet för SSL-överföring och användning av flera e-postkonton gör QmailAgent till ett helt fantastiskt verktyg för att skydda dina e-postmeddelanden och din personliga integritet.

Push-meddelanden

QmailAgent stöder push-meddelanden så att du kan hämta meddelanden i realtid på QTS Desktop och i Chrome™, Safari® och Firefox® utan att behöva öppna applikationen.

OBS! QmailAgent 1.2 (eller högre) krävs för att använda push-meddelanden.

QmailAgent

QmailAgent är en online e-postklient som hjälper dig att hantera dina e-postkonton så att du får smidig tillgång till alla dina e-postmeddelanden och enkelt kan växla mellan kontona. Den tillhandahåller fullständiga funktioner för att skriva, läsa och sortera e-postmeddelanden. Du kan till och med bifoga filer, foton och dokument från QNAP-NAS-enheten när du skriver e-postmeddelanden.

 • E-postlåda

  Inkluderar alla de funktioner som krävs för att läsa, skriva och sortera e-postmeddelanden. På skärmen visas fyra områden: e-postmeddelandelistan, verktygsfältet, postlådemappar och förhandsgranskningsfönstret.

 • Adressbok

  Listar dina kontakter i privata och importerade adressböcker. Adressboken är indelad i tre områden: kataloger och grupper, kontaktlista samt kontaktuppgifter.

 • Inställningar

  Förvalsinställningar (t.ex. hantering av mappar, avsändaridentiteter och standard svar) samt utseende för Qmail kan justeras på inställningsfliken.

 • Byta konto

  Klicka på ikonen för att visa dina olika e-postkonton och snabbt växla mellan dem.

Säkerhetskopiera e-postmeddelanden till din högkapacitets-NAS

Efter att du importerat e-postkonton kommer QmailAgent att automatiskt säkerhetskopiera alla dina e-postmeddelanden till din QNAP-NAS. Nu behöver du inte oroa dig längre över några oväntade förluster av data eller data som av misstag tas bort. Alla e-postsäkerhetskopiorna listas i mappar enligt datum, och är grundligt organiserade så att du enkelt kan söka igenom dem

Växla konton med ett klick

QmailAgent stöder flera av de större e-posttjänsterna och de tjänster som använder IMAP. Oavsett om du har Gmail™, Yahoo®, Outlook® eller några IMAP-baserade e-postkonton kan du snabbt växla mellan dem för att bläddra bland, bifoga och visa filerna i e-postmeddelandena samt för att svara på och vidarebefordra e-postmeddelanden.

Läs dina e-postmeddelande enkelt och bekvämt

Tidigare behövde du ladda ned e-postmeddelanden från NAS-enheten till en lokal dator för att läsa eller skicka e-postmeddelanden. Nu kan du inte bara bläddra bland e-postmeddelandena som lagras på QNAP-NAS-enheten med hjälp av QmailAgent utan också öppna dessa säkerhetskopierade e-postmeddelanden direkt från mapparna i Utforskaren.

Omedelbara och bättre sökningar

När man handskas med oräkneliga e-postmeddelanden som är spridda över flera e-postkonton kan det ofta vara svårt att hitta viktiga e-postmeddelanden. Med hjälp av QmailAgents sökfilter har du nu en mängd olika sökkriterier att välja mellan, däribland sökning enligt sändare, mottagare, ämne, undermappar, med mera.

Bifoga NAS-filer till e-postmeddelanden och dela med SmartShare

Med QmailAgent kan du bifoga filer, dokument och multimediefiler som ligger på din NAS till e-postmeddelanden. När du lägger till stora filer skapar QmailAgent automatiskt en "SmartShare"-länk i e-postmeddelandet, och du kan därmed skicka bilagor utan att överskrida några gränsvärden för filstorlekar. När myQNAPcloud/CloudLink-funktionen är aktiverad får du hjälp med att garantera att mottagaren kan ta emot e-postmeddelanden och klicka på länkar för att direkt kunna förhandsgranska och ladda ned bilagor.

Qsirch förstärker sökning i säkerhetskopierade e-postmeddelanden

QNAP:s exklusiva fulltext sökverktyg "Qsirch" har även en kraftfull funktion för sökning i e-post. Du kan anpassa sökkriterierna (som t.ex. datum, bilaga, avsändare, mottagare, etc) och söka i .eml-filer och lokalisera e-postmeddelande lagrade på QNAP NAS med större effektivitet. Genom att använda QmailAgent tillsammans med Qsirch kan hantering och sökning av stora mängder e-post bli ett mycket enklare jobb.


Mer information: Qsirch

Hitta kontakter på nolltid med Qcontactz

Qcontactz är ett behändigt verktyg för att centralt lagra och hantera nära på obegränsat med kontakter från flera olika plattformar och enheter. När Qmail Agent används ihop med Qcontactz kommer ofta använda kontakter kommas ihåg så att du snabbt kan skicka ett e-postmeddelande till en sådan kontakt genom att klicka på den i Qcontactz.


Läs mer : Qcontactz

Mobilappen QmailClient

Med mobilappen QmailClient (finns för Android™ och iOS®) kan användare snabbt kontrollera flera e-postkonton samt bläddra igenom och skicka e-postmeddelanden med QmailAgent på sina QNAP NAS-enheter. Push-meddelanden tas emot på din mobila enhet när nya e-postmeddelanden kommer in eller om anslutningsfel uppstår.

OBS! Att bifoga filer från en QNAP-NAS och synkronisera kontakter i adressböcker stöds för närvarande inte av QmailClient.

Ladda ned appen nu!

Systemkrav: Qmail Agent kan användas för en QNAP-NAS som kör version 4.2.2 (eller senare) av den inbyggda programvaran.

QNAP-NAS-modeller som stöds: TS-x31, TS-x31+, TS-x31P, TS431U, TS-831X och x86-baserade NAS-modeller, inklusive TS-269H, TS-x51, TS-x51+, TS-x51A, TS-x53, TS-x53II, TS-x53A, TS-453mini, TVS-x63, TS-X63U, TS-x69, TS-x70, TVS-x71, TS-x79, TVS-x80, TVS-ECx80+, TVS-x82 och TDS-16489U.

OBS! På grund av hög processoranvändning avråder vi från att använda flera e-postkonton med äldre ARM-baserade och Intel Atom-baserade NAS-modeller. Gå till produktöversikten för mer information.