QNAP Systems, Inc. - Network Attached Storage (NAS)

Language

QTS 4.3.3
Intelligens i rörelse

QTS fortsätter som tidigare att utvecklas genom generationerna, och har vuxit till att omfatta banbrytande funktioner och funktionsrika appar samtidigt som den intuitiva och användarvänliga designen har bevarats. Genom QTS 4.3.3 öppnas dörrarna till intelligenta, effektiva och automatiserade tjänster, vilket ger en oöverträffad NAS-användarupplevelse och leder vägen för både förbättrad affärsproduktivitet och optimerad hemunderhållning.

Förbättringar och framsteg

Vi lägger stor vikt vid att förbättra varje liten detalj av QTS 4.3.3, från systeminstallation till daglig användning och teknisk support. Varje enskild förbättring drivs av ett enda mål – att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.

Läs mer
Förbättringar och framsteg

Företag

En företagsklar QNAP-NAS, som erbjuder tillförlitlighet, säkerhet och hög prestanda, utgör hörnstenen för IT-infrastrukturen. QTS 4.3.3 utökar potentialen med exceptionella program och företagsfunktioner, däribland den intelligenta Qtier™ 2.0, en förbättrad Network & Virtual Switch, med mera. Alla dessa förbättringar bidrar till att ge maximal effektivitet och prestanda och till att säkerställa tillgången till tjänster dygnet runt.

Läs mer
Företag

Filhantering

En QNAP NAS är det ultimata filcentret för lagring av digitala tillgångar, både på jobbet och hemma. QTS 4.3.3 har försetts med produktivitetshöjande verktyg för organisering, delning och hantering av samt samarbete kring filer, och även utökats med Qfiling-funktionen för automatiserad arkivering; den här nya versionen av QTS förbättrar Qsync-funktionaliteten och File Station-upplevelsen för att den dagliga användningen ska bli ändå behagligare än tidigare. QNAP gör dina alldagliga filhanteringsuppgifter till rena barnleken.

Läs mer
Filhantering

Multimedia

Med sitt förbättrade användargränssnitt och sina förbättrade appar för video, musik och fotounderhållning bryter QTS 4.3.3 ned alla barriärer och omdefinierar din NAS som ett komplett mediecenter för en universell multimedieupplevelse på olika enheter i hela ditt digitala hem.

Läs mer
Multimedia

Produktivitet

QTS 4.3.3 drivs av intelligenta tekniker som automatiserar rutinuppgifter och förbättrar systemeffektiviteten. Du kan centralt hantera dina e-postmeddelanden, kontakter och anteckningar från alla dina enheter, och till och med starta IoT-appar med en enkelklickning. Genom det tillagda stödet för exFAT kan du nu få direkt åtkomst till filer på exFAT-baserade enheter och redigera filerna från din NAS-enhet.

Läs mer
Produktivitet
User Feedback

Om du vill ge feedback eller komma med förslag för QTS 4.3.3 Beta ber vi dig klicka på ”Help Request” (begäran om hjälp) nederst på QTS-skrivbordet för att skicka formuläret. Tack för ditt stöd och samarbete.