QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language

QTS 4.3.3
Intelligentie in beweging

Voortdurend in beweging door een aantal generaties heen is QTS gegroeid en bevat het geavanceerde functies en rijke apps met behoud van een intuïtief, gebruiksvriendelijk ontwerp. Met QTS 4.3.3 worden de deuren geopend naar intelligente, efficiënte en geautomatiseerde services, wordt een ongeëvenaarde NAS gebruikerservaring geboden, en wordt de weg geëffend voor zowel een verbeterde productiviteit als een grotere home-entertainment.

Verbeteringen

Van de installatie van het systeem tot het dagelijks gebruik en technische ondersteuning laat QTS 4.3.3 elke verandering tellen. Elke verbetering is gericht op één doel - de beste gebruikerservaring bieden.

Meer informatie
Verbeteringen

Zakelijk

Met zijn betrouwbaarheid, beveiliging en hoge prestaties is de business-ready QNAP NAS een betrouwbare hoeksteen voor een stabiele IT-infrastructuur. QTS 4.3.3 voegt uitzonderlijke verbeteringen en zakelijke functies toe, waaronder intelligente Qtier™ 2.0, verbeterde Netwerk & Virtuele Switch, en nog veel meer. Al deze verbeteringen helpen bij het bieden van maximale efficiëntie, prestaties, en om te zorgen voor continue services.

Meer informatie
Zakelijk

Bestandsbeheer

QNAP NAS is het ultieme bestandscentrum voor de opslag van digitale middelen zowel op het werk als thuis. Gesteund door productiviteitsverhogende tools voor bestandsorganisatie, bestandsdeling, samenwerking en beheer, voegt QTS 4.3.3 de functie Qfiling toe voor automatische archivering, verhoogt het de Qsync-functionaliteit, en verbetert het de File Station ervaring voor intensiever dagelijks gebruik. Het alledaags bestandsbeheer met QNAP is echt een koud kunstje voor u.

Meer informatie
Bestandsbeheer

Multimedia

Met een verbeterde gebruikersinterface en verbeterde apps voor het genieten van video, muziek en foto's, doorbreekt QTS 4.3.3 barrières, en geeft het begrip NAS een nieuwe definitie in de vorm van een compleet mediacentrum dat een universele multimedia-ervaring biedt op verschillende apparaten en in digitale woningen.

Meer informatie
Multimedia

Productiviteit

QTS 4.3.3 wordt aangedreven door intelligente technologieën die routinetaken automatiseren en de systeemefficiëntie verhogen. U kunt uw e-mails, contacten en notities van alle apparaten centraal beheren - en zelfs beginnen met Internet-of-Things toepassingen met één enkele klik. Dankzij de toegevoegde ondersteuning voor exFAT, zijn bestanden op apparaten met exFAT direct toegankelijk vanuit de NAS.

Meer informatie
Productiviteit
Gebruikersfeedback

Klik op 'Verzoek om hulp' aan de onderkant van het bureaublad van QTS om het formulier op te sturen met betrekking tot feedback en suggesties voor QTS 4.3.3 Beta. Bedankt voor uw hulp en medewerking.