QNAP multimediaströmning - QNAP

Language

Strömma när som helst, titta och lyssna överallt

QNAP strömningsappar gör det enklare med multimedia

QNAP tillhandahåller många program för att strömma NAS-enhetens multimediafiler till datorer, TV, mobila enheter och högtalare. Oavsett favoritenhet har QNAP allt du behöver för att ha glädje av multimediaunderhållning.

Qmedia

Qmedia

Strömma Android TV och Apple TV

Qmedia gör det möjligt att strömma musik, foton och videor till Android TV™, Apple TV® och digitalboxar.

QVHelper

QVHelper

Strömma till mediaspelare på datorer

Ladda ned QVHelper till datorn för att strömma mediafiler från Video Station, Photo Station eller File Station till mediaspelare (inklusive VLC Media Player) på datorn och gör det möjligt att visa filer i olika format och tillhandahålla större valmöjlighet för multimedia.

* Kräver Video Station 5.1.3 (eller senare), Photo Station 5.6.0 (eller senare), File Station med QTS 4.3.4 (eller senare). Lägsta Mac OS är Mac OS X 10.10.

Video HD

Video HD

Strömma till datorer eller digitalboxar.

Video HD är ett kostnadsfritt KODI-tillägg. Med strömnings- och avkodningsfunktionerna i KODI får du direkt åtkomst till och kan strömma NAS-filer till datorer eller digitalboxar. Video HD stöder även helt funktionerna i Video Station, inklusive aktuell speltid, videotyp, sökning efter undertexter online, som gör det möjligt att avnjuta multimediaunderhållning med hög kvalitet.

Systemkrav (rekommenderat):
Windows10, Mac OS X10.8 (eller senare), Linux Station1.4.1594 (eller senare), Android5.0 (eller senare).

Plex Media Server

Plex Media Server

Strömma trådlöst

QNAP DLNA mediaserver gör det möjligt att strömma multimediafiler på NAS-enheten till DLNA-kompatibla mediaenheter och har användbara funktioner som förbättrar visningen, såsom stöd för flera språk och avancerade behörighetsinställningar. Den stöder även flera nätverksgränssnitt och att lägga till undertexter till videor som strömmas

Plex Media Server

Plex Media Server

Visning på flera enheter

QNAP NAS stöder Plex® Media Server, som gör det möjligt att strömma mediafiler från NAS till mobila enheter, DLNA-kompatibla enheter och HDTV genom att använda gemensamma strömningsenheter (inklusive Roku, Apple TV, Chromecast och Fire TV).

* Kontrollera NAS-enhetens kompatibilitetslista.

Cinema28

Cinema28

Mer multimediaunderhållning i varje hörn

Cinema28 gör en QNAP NAS till en multimediahubb med ett enda gränssnitt för hantering av foton, musik och videor. Dessa mediafiler går sedan att strömma till varje ansluten enhet med olika protokoll (inklusive HDMI, USB-högtalare, linjeutgång, Bluetooth®, DLNA®, Apple TV® och Chromecast™). Från vardagsrummet till sovrummen sprider Cinema28 multimedia till varje hörn i huset.

Systemkrav:
1. Tillägget Media Streaming krävs för att använda Cinema28.
2. QTS4.3.4 krävs för att använda Cinema28 (finns från fjärde kvartalet 2017).