QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language

Live-demonstratie

Opslag

De nieuwe generatie Turbo NAS firmware V4.0 biedt u de beste gebruikerservaring met CoverFlow-achtige AJAX web interface.

Account:qnap
Wachtwoord
qnap

Surveillance

QNAP NVR (Network Video Recording Surveillance System)

De vernieuwde QVR Network Video Recording Surveillance System is uitgerust met veelzijdige functies, waaronder Qdewarp, Region of Interest (ROI), Virtuele camera, Lay-outbeheer bekijken, QSCM Lite Central Management App en nog veel meer.
Browsers die kunnen worden gebruikt: Internet Explorer, Chrome, en Firefox.

*Als dit de eerste keer is dat u gebruikt maakt van een QNAP Surveillance product, moet u de Qmon surveillance app downloaden om toegang te krijgen tot Live-view en Afspelen.

Account:qnap
Wachtwoord
qnap