Kan ik met File Station een gedeelde map verwijderen?
Van toepassing zijnde producten
File Station
Oplossing
Nee, het is niet mogelijk om een gedeelde map rechtstreeks met File Station te verwijderen. U moet in plaats daarvan de volgende actie uitvoeren via het Configuratiescherm.
- Meld aan op uw apparaat met een beheerdersaccount.
- Open Configuratiescherm.
- Ga naar Bevoegdheid > Gedeelde mappen.
- Selecteer een gedeelde map.
- Klik op Verwijderen.
Er worden een venster voor bevestiging geopend. - Klik op Ja.
Er wordt een tweede venster voor bevestiging geopend. - Klik op OK.
Het systeem verwijdert de gedeelde map.
Voor verdere hulp kunt u andere gebruikers en QNAP-experts in de community vragen. Ga naar de QNAP Community