Kommer jag att förlora mina Turbo NAS-inställningar/data efter en uppdatering av den inbyggda programvaran?
Tillämpade modeller:
Svar:
Nej, alla dina Turbo NAS-inställningar/data kommer att vara intakta efter en uppdatering av den inbyggda programvaran.
Emellertid rekommenderar vi starkt att du säkerhetskopierar dina inställningar/data innan du uppdaterar den inbyggda programvaran.
I händelse av att uppdateringen misslyckas och Turbo NAS:en därefter inte fungerar som den ska kan du i sådant fall få tillgång till dina data och återställningsinställningar.
För ytterligare hjälp kan du fråga andra användare och QNAP-experter i vår community. Gå till QNAP Community