Browser Station - QNAP

Language

SQFloorKit R2

Browser Station

Veilige en gemakkelijke toegang tot privénetwerken

Browser Station biedt virtuele browsers aan op QNAP NAS, zodat u op afstand beschermde gegevens kunt benaderen op hetzelfde LAN als de QNAP NAS zonder dat er complexe VPN-instellingen moeten doorlopen worden. Het is gemakkelijk, handig en veilig.

  • Versleutelde externe toegang en internetverkeer

  • Heft geografische beperkingen op en deblokkeert websites

  • Download bestanden rechtstreeks naar de NAS

Versleutelde toegang en blokkering van websites opheffen

Onderweg of als u vanuit huis of een extern kantoor werkt, hebt u op afstand toegang nodig tot de privéservers van uw bedrijf waarvoor authenticatie vereist is. De virtuele browsers die door Browser Station worden aangeboden, helpen u om gemakkelijk toegang te krijgen tot LAN-hulpbronnen vanaf externe apparaten zonder gebruik van een proxy of VPN en maakt gebruik van online-beveiliging en privacy.

Download bestanden rechtstreeks naar de NAS

U kunt een gedeelde map op de NAS opgeven voor het downloaden van bestanden (zoals e-mailbijlagen en bestanden van websites) bij gebruik van de virtuele browsers in Browser Station.

Opgelet: Browser Station ondersteunt de overdracht van beeld of geluid niet.

Intuïtieve beheersinterface

De eenvoudig bruikbare beheersinterface stelt u in staat om meerdere browsers te openen in een enkele interface, en ook om alle browsers gemakkelijk te beheren door hun real-time informatie weer te geven, zoals gebruikers, het systeemgebruik van de NAS, aanmaaktijd, logboeken enzovoort.

Opgelet: Browser Station ondersteunt op dit moment alleen Google Chrome™.

Browsers behouden hun actuele status

Browser Station behoudt de actuele status van elke browser, waaronder open tabbladen, bladwijzers, de bladergeschiedenis enzovoort.

Installeer de QNAP Qfinder browserextensie

U kunt de QNAP Qfinder browserextensie installeren om snel en gemakkelijk een QNAP NAS via het LAN te vinden en gebruiken.

Haal Browser Station nu op