QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language

Support

Waarom hebben verwijderde gebruikersaccounts nog steeds toestemming om mappen te gebruiken, en waarom worden deze accounts als een nummer weergegeven?

Van toepassing op de volgende modellen:

Antwoord:

Onder bepaalde omstandigheden (machtigingen die naar een andere gebruiker zijn overgezet, et cetera) hebben verwijderde gebruikersaccounts nog steeds toestemming om mappen te gebruiken. Als deze gebruikersaccounts niet meer bestaan, wordt alleen een nummer (het UID-nummer van het account) weergegeven. U kunt de machtigingen voor deze UID-nummers veranderen in "Control Panel" (Configuratiescherm) > "Privilege Settings" (Privilege-instellingen) > "Shared Folders" (Gedeelde mappen) > "Edit Shared Folder Permission" (Machtiging gedeelde map bewerken).

Uitgavedatum: 2016-09-23
Was dit nuttig?
Bedankt voor uw feedback.
Bedankt voor uw feedback. Neem contact op met support@qnap.com als u vragen hebt.