QNAP Systems, Inc. - armazenamento ligado em rede (NAS)

Language

Newsroom

2013-07-25

QNAP Security lança a aplicação VMobile 2.0 para dispositivos móveis iOS

Taipei, Taiwan, Juli 25, 2013 – QNAP® Security brengt vandaag naar buiten dat de VMobile 2.0 mobiele app nu verkrijgbaar is voor iOS® apparaten. De nieuwe versie stelt gebruikers in staat om gebruik te maken van veel verbeterde functies zoals een nieuwe gebruikersinterface, profielbeheer voor het monitoren, een deelknop om direct te kunnen reageren op gebeurtenissen en multistreamopties voor live-view.

“VMobile 2.0 maakt surveillancebeheer makkelijker en efficienter,“ aldus Andrew Yu, Productmanager bij QNAP Security. “De Android versie van VMobolie 2.0 is een groot succes sinds het werd uitgebracht op Google Play. Nu moedigen wij iOS-gebruikers met een oude VMobile versie aan om een update te maken naar versie VMobile 2.0 voor een zeer ontvankelijk mobiel surveillancesysteem," aldus Yu.

De gebruikersinterface van VMobile 2.0 is verbeterd met een overzicht van de flow van de toepassing bij de eerste installatie. Het zoekt automatisch naar de beschikbare VioStor NVR-eenheden in de LAN, zodat gebruikers niet de IP-adressen van de NVR-eenheden hoeven te onthouden. Het stelt gebruikers tevens in staat om meerdere profiele te creëren met verschillende sets van VioStor NVR en IP-camera’s. Hiermee wordt de efficiëncy tussen het schakelen van verschillende bewakingsoverzichten vergroot doordat er alleen van profiel hoeft te worden veranderd.

Bovendien bevat VMobile 2.0 nieuwe functies zoals het zoeken naar IP-camera’s, multistream, en deelknop voor een directe live-view. Gebruikers kunnen een bepaalde IP-camera snel vinden en snel overgaan naar de live-view door de naam in te voeren. Bovendien kunnen gebruikers kiezen uit verschillende formaten voor het streamen, en de video’s met hoge resolutie bekijken op hun mobiele apparatuur, (afhankelijk van het type camera). De nieuw ondersteunde deelknop zorgt ervoor dat er melding wordt gemaakt van (interessante) gebeurtenissen of incidenten, of dat deze worden gepubliceerd. Gebruikers kunnen op de deelknop klikken om beveiligers via e-mail of SMS te waarschuwen als er een incident wordt waargenomen op de live-view. Daarnaast kunnen gebruikers ook direct snapshots van interessante gebeurtenissen naar andere toepassingen zoals Facebook, Twitter, Whatsapp of LINE sturen.

Beschikbaarheid

De VMobile 2.0 app is verkrijgbaar op:

Ga voor meer informatie over VioStor NVR naar: www.qnapsecurity.com. Kijk op http://www.qnapsecurity.com/App_Video05.asp naar een instructiefilmpje van de NVR.

 

Acerca da QNAP Security

A QNAP Security, o primeiro fabricante de NVR com base em Linux implementou as suas tecnologias de armazenamento galardoado e RAID para oferecer o seu NVR autónomo de exibição local mais inovador. O sistema não só garante uma estabilidade assinalável em tarefas de monitorização remota, gravação e videovigilância em diversos ambientes, mas também proporciona uma grande simplicidade. Além disso, a solução QNAP permite que os utilizadores seleccionem câmaras de rede adequadas para várias situações em vez de estarem limitados às soluções tradicionais de CCTV. Para obter mais informações acerca dos VioStor NVRs, consulte www.qnapsecurity.com.