[Viktigt Säkerhet meddelande] Falska Qfinder Pro webbplatser har upptäckts. Läs mer >

Why does the NAS contain a snapshot with the name "snapsync.XXXX" that cannot be deleted?


Senaste ändringsdatum: 2019-07-01
SnapSync uses snapshots to transfer data between NAS devices. The first time that a SnapSync jobs runs, SnapSync creates a snapshot on the source NAS, and then synchronizes it to the destination NAS. On each subsequent run of the job, SnapSync deletes the existing snapshot and creates a new one. To delete a SnapSync snapshot, you must delete the SnapSync job that created it. You will then be able to manually delete the snapshot.

Var den här artikeln till hjälp?

Användare som tyckte detta var användbart 67% procent.
Tack för din feedback.

Berätta för oss hur vi kan förbättra artikeln:

Ge oss fler synpunkter genom att skriva dem nedan.

Välj specifikation

      Visa fler Färre
      Denna webbplats i andra länder/regioner:
      open menu
      back to top