QNAP Systems, Inc. - Network Attached Storage (NAS)

Language

Support

När jag använder Pixlr Editor för att redigera bilder visas ett meddelande med texten ”<Confirm Navigation>” (bekräfta navigering). Sparades filen?

Tillämpade modeller:

Svar:

När du ser det här meddelandet har filen sparats till din NAS. Du kan då stänga meddelandet.

Lanseringsdatum: 2015-11-09
Var detta till hjälp?
Tack för din feedback.
Tack för din feedback. Om du har några frågor kontaktar du oss på support@qnap.com