QNAP Systems, Inc. - Network Attached Storage (NAS)

Language

Support

Jag har tagit bort en fil med alternativet ”Delete this folder/file but keep its copy on the NAS” (ta bort den här mappen/filen men behåll en kopia på NAS:en). Uppdateras filen ändå när en användare uppdaterar kopian på NAS:en?

Tillämpade modeller:

Svar:

Ja.

Lanseringsdatum: 2013-07-26
Var detta till hjälp?
Tack för din feedback.
Tack för din feedback. Om du har några frågor kontaktar du oss på support@qnap.com