QNAP Systems, Inc. - Network Attached Storage (NAS)

Language

Support

Hur kan jag återställa till den föregående versionen av Backup Station från Hybrid Backup Sync?

Tillämpade modeller:

Svar:

Du kan ta bort/inaktivera Hybrid Backup Sync och använda Backup Station samtidigt som du behåller lokala jobb och fjärrjobb. Men om Cloud Backup Sync tas bort kommer även molnjobb och molnkontoinställningarna att tas bort. På grund av de funktionella skillnaderna mellan Hybrid Backup Sync och Backup Station kan det hända att vissa funktioner saknas om du återställer till Backup Station efter att ha använt Hybrid Backup Sync för att skapa jobb.

Lanseringsdatum: 2016-05-09
Var detta till hjälp?
Tack för din feedback.
Tack för din feedback. Om du har några frågor kontaktar du oss på support@qnap.com
Användare som tyckte detta var användbart 50% procent.