QNAP OceanKTV: Uw exclusieve karaoke-systeem

Language

OceanKTV

OceanKTV

Uw exclusieve karaoke-systeem. Geniet in uw eentje of met uw vrienden!

QNAP OceanKTV is de eerste NAS-gebaseerde karaoke-toepassing op de markt waarmee u kwaliteits-karaoke kunt beleven thuis of op het werk. Bewaar uw favoriete nummers in de QNAP NAS, bevestig het aan een groot tv-scherm via HDMI, en begin te zingen met OceanKTV!

TS-453A

OceanKTV

Hoge capaciteit voor een overvloed aan songs

QNAP NAS biedt hoge opslagcapaciteit (met elke harde schijf van maximaal 8 TB) voor het onderbrengen van duizenden 1080p karaoke songs. U kunt verschillende RAID-niveaus configureren afhankelijk van uw behoeften aan opslag en beveiliging van uw gegevens. Meer dan een NAS, is QNAP NAS de beste keuze voor een karaoke-machine.

Hoge capaciteit voor een overvloed aan songs

HDMI-uitgang naar TV, geniet ten volle

De QNAP NAS die HDMI-uitgang ondersteunt wordt steeds populairder, aangezien u direct multimedia opgeslagen op de NAS kunt afspelen op een HDTV. Ook kunt u genieten van zingen met OceanKTV op een HDMI-beeldscherm. Het is heel gemakkelijk om een karaoke-ruimte thuis te creëren. Waarom niet een karaoke-feestje bouwen en nodig uw vrienden en buren uit!

HDMI-uitgang naar TV, geniet ten volle

Verander uw tablet in een afstandsbediening

Er is een eenvoudige manier om OceanKTV op afstand te bedienen met uw tablet-apparaten. Installeer de OceanKTV app op uw iOS® of Android™ apparaat, maak verbinding met hetzelfde netwerk als uw NAS, en log in op de NAS om de songs aan te vragen. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk om door de lijst met verzoeknummers te bladeren, en u kunt tegelijkertijd de afspelende nummers streamen naar uw tablet-apparaat.

Verander uw tablet in een afstandsbediening

OceanKTV beheersysteem

In QTS is de OceanKTV app een geweldig hulpmiddel voor de exploitatie en het beheer van elke karaoke-functie, met inbegrip van nummerverzoeken, inter-cut, audiocontrole, geluidseffecten, en nog veel meer. Is de toon te hoog? De functie tone-tuning kan dit repareren. Het maakt niet uit wat uw zangstem is, u kunt flexibel het vocale bereik aanpassen wanneer dat nodig is.

OceanKTV beheersysteem

Aanbeveling

Kwaliteitsaudio en uitstekende zangbeleving

Cake Chen / Miss Cake
Made In CakeCake Chen / Miss Cake

Toen ik voor het eerst hoorde over OceanKTV, was ik erg opgewonden en wilde er alles over weten. Aanvankelijk dacht ik dat het een conventionele karaoke-machine was, maar ontdekte tot mijn verrassing dat het een compact NAS-systeem was dat gemakkelijk in mijn woonkamer kon passen. Het is niet gemakkelijk om een karaoke-ruimte te boeken op vakantie, maar dit probleem wordt opgelost met OceanKTV. Nu kan ik thuis zingen wanneer ik wil en nodig mijn vrienden en familie uit om met mij te zingen. Het beste aspect voor mij is dat het zeer eenvoudig te gebruiken is, en ik liedjes kan aanvragen met behulp van de mobiele app zonder de mensen die zingen te hinderen. De beheerinterface is makkelijk te volgen, en er is een afstandsbediening die ik kan gebruiken voor het veranderen van het volume, de toon en het gebruik van geluidseffecten. De geluidskwaliteit evenaart nagenoeg die van een professionele karaoke-ruimte. De afstandsbediening is eenvoudig te gebruiken en dat geeft zelfvertrouwen, ook al heb ik nog niet eerder gebruik gemaakt van een NAS. Met OceanKTV kan ik altijd nummers zoeken die ik wil zingen en ze opslaan op de NAS, en deel deze leuke manier met anderen om te genieten van zingen, wanneer dan ook!

Cake

TS-x53A: Koop een NAS, en krijg een gratis karaoke-systeem

Dure karaoke-machines stellen niet veel voor als ze alleen maar kunnen worden gebruikt voor zingen, maar een QNAP NAS kan worden gebruikt voor zoveel meer. Als een alles-in-één opslagapparaat met de ingebouwde OceanKTV app, kan de QNAP NAS worden gebruikt voor een verscheidenheid aan functies, zoals het delen van bestanden, multimedia entertainment, home theater, en nog veel meer, tegen een redelijke prijs.

De TS-x53A QTS-Linux Combo NAS is een geweldige QNAP NAS serie die beschikbaar is in 2, 4, 6 en 8-bay modellen elk voorzien van de geïntegreerde OceanKTV app. Na het voltooien van de systeeminstellingen sluit u gewoon microfoons aan op de audio-aansluitingen aan de achterzijde van de NAS, sluit een HDMI-scherm aan op de NAS, en begin met zingen. Als u een betere geluidskwaliteit wenst, kan de interne digitaal naar analoog omzetter (DAC) audiosignalen sturen naar uw versterker en helderder stereogeluid leveren. De TS-x53A helpt u om uw woonkamer om te zetten in een karaoke-ruimte en te genieten van een fantastische audiovisuele ervaring.

TS-x53A: Koop een NAS, en krijg een gratis karaoke-systeem

Installeren en nu ervaren

 1. OceanKTV draait op de HD Station in QNAP NAS. Na het voltooien van de NAS-installatie, ga naar [Control Panel] (Configuratiescherm) > [Applications] (Toepassingen) > [HybridDesk Station] en installeer de app.
 2. Ga daarna naar QTS App Center en installeer de [OceanKTV] app. In deze stap zal het systeem tegelijkertijd de OceanKTV Console installeren op QTS en TVplayer op HD Station.
 3. Koppel uw NAS aan een HDTV-beeldscherm om HD Station direct te gebruiken en OceanKTV af te spelen. Wanneer u de app installeert, zal de OceanKTV beheertool aangemaakt worden op uw QTS-bureaublad.
 4. U kunt de karaoke-omgeving naar wens instellen. Zie het onderstaande:
  • Basis opstelling: Basis opstelling: Bouw een persoonlijke karaoke-ruimte met minimale kosten. Het enige dat u nodig heeft is een NAS, en HDMI-beeldscherm en een microfoon. Opgelet: Alleen dynamische microfoons worden ondersteund.
  • Gevanceerde opstelling: Gevanceerde opstelling: Als jullie professionele zangers zijn, wordt een versterker, een stereo en HDTV aangeraden. OceanKTV kan audio-signalen versturen naar uw versterker door de digitale naar analoge omzetter en helder stereogeluid leveren. Opgelet: Alleen dynamische microfoons worden ondersteund.
  NAS specificaties:
  • HDMI-uitgang / Ten minste 4GB RAM / Interne geluidskaart (of een USB externe mixer - optioneel, afzonderlijk verkocht)
  • Firmware QTS 4.2.1 (of nieuwer)
 5. Na het installeren van OceanKTV zult u een nieuwe [OceanKTV]-map zien in de File Station index. Voeg karaoke-songs toe aan deze map om ze in OceanKTV te gebruiken.

QNAP Audio Box: Breidt OceanKTV-support uit naar meer NAS-modellen

De OceanKTV ervaring is niet meer beperkt tot alleen de TS-x53A-serie. Met de QNAP Audio Box kunnen twee 6,3mm dynamische microfoons gebruikt worden bij een breder scala aan NAS-modellen om meer gebruikers een hoogwaardige karaoke-ervaring te bieden. Nu kopen

QNAP Audio Box

QNAP Audio Box ondersteunt de volgende modellen:

TS-x51, TS-x51A, TS-x51+, TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-453mini, TBS-453A, TS-x53A, TS-x71, TVS-x71T, TVS-x82 en TVS-x82T serie

Beperkingen:

 1. De NAS moet minstens 4GB RAM hebben.
 2. Als de Audio Box aangesloten wordt op een NAS die reeds voorzien is van microfoon-aansluitingen, dan worden slechts twee microfoons ondersteund voor audio-invoer.

Installatie:

 • QNAP Audio Box
  Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de Audio Box op de NAS aan te sluiten.
 • QNAP Audio Box
  Koppel een HDMI-beeldscherm aan op de NAS.
 • QNAP Audio Box
  Bevestig een of twee 6,3mm dynamische microfoons aan de Audio Box.
 • QNAP Audio Box
  Log in op QTS en installeer HybridDesk Station.
 • QNAP Audio Box
  Download, installeer en draai OceanKTV vanuit QTS App Center.