QNAP Systems, Inc. - Network Attached Storage (NAS)

Language

Den bästa lagringslösningen för Mac-användare

Din Mac finns alltid till hands när du delar filer med vänner och kollegor, strömmar foton, videor och musik till andra enheter samt när du säkerhetskopierar dina filer med Time Machine. En QNAP-NAS är så mycket mer än bara en hubb för central lagring. Din QNAP-NAS, som drivs av det eleganta och intuitiva operativsystemet QTS 4.3, är din lättanvända, anpassningsbara personliga server som vi erbjuder ett omfattande utbud av lösningar för, inklusive en mycket kapabel filhanterare, säkerhetskopieringshanterare, multimediecenter och mycket mer! Allt finns lättillgängligt för dig utan några krav på avancerade IT-kunskaper. En QNAP-NAS kan förenkla ditt liv på ett rent magiskt sätt.

Varför behöver du en QNAP-NAS?

Traditionella direktanslutna lagringsenheter (DAS)

Direktansluten lagring (Direct Attached Storage: DAS) är vilken lagringsenhet som helst som är ansluten till din dator med en USB-, FireWire- ellerThunderbolt-kabel. Den är vanligtvis billigare men har flera begränsningar. Med DAS är det svårare att få fjärråtkomst till dina filer, DAS gör det komplicerat och långsamt att återställa data, och DAS är en mycket ineffektiv metod för att dela och synkronisera på.

Nya generationens datalagring (NAS)

Nätverksansluten lagring (NAS) är ditt centrala lagringssystem med flera hårddiskar som ständigt är ansluten till nätverket. Din QNAP-NAS är din anpassningsbara personliga server som vi erbjuder ett omfattande utbud av lösningar för, inklusive en mycket kapabel filhanterare, säkerhetskopieringshanterare, nedladdningshanterare, åtkomstbehörigheter, multimediecenter, webbserver, videoövervakningssystem, ett virtualiseringscenter, ett center för "containerization" och mycket mer!

Drivs av det intuitiva NAS-operativsystemet QTS

QTS intelligenta skrivbord har en särskild arkitektur för att stödja och aktivera ditt arbetsflöde. QTS har designats och byggts med ditt arbete i åtanke för att hjälpa dig att öka din produktivitet närhelst du behöver det oavsett var du befinner dig. QTS har en enkel design som tillgodoser alla dina behov för lagring, hantering, säkerhetskopiering, virtualisering, multimedia och övervakning. Med hjälp av QNAP App Center kan det inte vara enklare att distribuera kraftfulla företags- och hemunderhållningsprogram.

Läs mer

Snabb och enkel konfiguration

Förstagångskonfigurationen för en QNAP-NAS går snabbt och enkelt. Konfigureringen har aldrig varit så okomplicerad som nu.

Läs mer

Säker åtkomst var du än befinner dig

Nu behöver du inte längre bära med dig några externa HDD- och USB-enheter! Du kan nu få säker tillgång till dina filer när som helst från vilken enhet som helst var du än befinner dig.

Läs mer

Obegränsad utökning av lagringskapaciteten

Nu behöver du aldrig få slut på lagringsutrymme! QNAP erbjuder expansionsenheter som gör det möjligt för dig att utöka lagringskapaciteten endast när du behöver det.

Läs mer

Säkerhetskopiera din Mac med din QNAP-NAS

Säkerhetskopiera din Mac med Time Machine till NAS-enheten

En QNAP-NAS förser Mac OS-användare med en enkel lösning för att säkerhetskopiera data på skrivbordet. Nu behövs inte längre några dedikerade externa hårddiskar för dina Time Machine-säkerhetskopieringar. Med hjälp av din QNAP-NAS ställer du bara in kapaciteten i den Turbo NAS som är dedikerad för säkerhetskopiering av Mac-data.

NAS till NAS-säkerhetskopiering

QNAP erbjuder snabba och enkla lösningar för en användare som vill säkerhetskopiera från sin QNAP-NAS till en enhet på en fjärrplats. Säkerhetskopiera dina data i realtid med QNAP:s RTRR-tjänst (RTRR: Real-Time Remote Replication, fjärreplikering i realtid). Eller så kan du använda rsync-protokollet (som är branschstandard). Enklare än så här kan det inte bli.

Molnsäkerhetskopiering

Om det inte räcker för dig att säkerhetskopiera till NAS-enheten har en QNAP-NAS även inbyggd kapacitet för säkerhetskopiering till en mängd olika offentliga molntjänster, däribland Microsoft Azure, Amazon Glacier, Amazon S3, ElephantDrive, Google Cloud Storage, OpenStack Swift och WebDAV.

Säkerhetskopiering med en knapptryckning/extern säkerhetskopiering

En QNAP-NAS erbjuder ett bekvämt sätt att säkerhetskopiera från externa enheter på (t.ex. digitalkameror eller USB-diskar) till frontpanelens USB-port. Det är bara att trycka på knappen "Copy" (kopiera) för att omedelbart säkerhetskopiera data från enheten till NAS-enheten.

Mest populära funktioner för Mac-användare

RAID-skydd

Med QNAP-RAID-konfiguration kan du släppa din oro över att förlora data på grund av oväntade hårddiskfel.

Läs mer

Katastrofåterställning

Med hjälp av QNAP:s säkerhetskopiering i realtid säkerhetskopieras dina projekt eller filer direkt till NAS-enheten. Därigenom förlorar du aldrig eller missar några databitar vid säkerhetskopiering på en annan plats.

Läs mer

Dela på ett säkert sätt

Har du någonsin haft svårigheter med att skicka stora projekt till kunder, vänner eller familjemedlemmar på grund av filstorleksbegränsningar eller säkerhetsproblem?

Läs mer

Din privata Dropbox

Med QNAP:s Qsync kan dina filer synkroniseras över olika plattformar, och du kan enkelt fjärrhantera och fjärredigera filer på din NAS precis som om du skulle göra detta lokalt.

Läs mer

Få tillgång till dina filer var du än befinner dig

Med QNAP:s mobilappar kan du hantera, dela, visa och njuta av dina filer på dina mobila enheter, inklusive din iPhone och iPad. Läs mer om våra mobilappar.

Läs mer

Expansion online

QNAP ger dig flexibilitet så att du till en början kan använda en QNAP-lagringslösning på en minimal budget, och sedan utöka lagringskapaciteten endast när du behöver det.

Läs mer
Din ultimata multimediehubb

Med en QNAP-NAS kan användaren njuta av multimedia på en helt annan nivå än tidigare. Den fungerar som en hemserver som låter dig centralisera, säkerhetskopiera och återställa filer. Förutom att sköta säkerhetskopieringen låter den dig även strömma allt innehåll via enheter som stöder Airplay, iTunes, Plex, DLNA m.m.

Använd din QNAP-NAS som en enorm iTunes-server

Använd QNAP-NAS-enheten som din iTunes-server för att lagra och njuta av musik. Frigör lagringsutrymme på din Mac för viktiga filer och projekt.

Läs mer

Strömma till din Apple TV

Strömma alla dina medier som lagras på din QNAP-NAS via Airplay. Nu behöver du aldrig oroa dig över att du använder för mycket batteri och kapacitet på din iPhone, iPad eller Mac!

Läs mer

Använd Plex som ditt multimediebibliotek

Visa dina perfekt organiserade multimediefiler med Plex. Njut av dina filmer och TV-program på alla dina Apple-enheter.

Läs mer

Modeller som rekommenderas

TS-x51+ Series TS-x53A Series TS-1685 Thunderbolt NAS
Läs mer Läs mer Läs mer Läs mer