QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language

De beste opslagoplossing voor Mac-gebruikers

Uw Mac is uw steun en toeverlaat bij het delen van bestanden met vrienden en collega's, als u foto's, video's en muziek streamt naar andere apparaten, en als u een back-up maakt van uw bestanden met time machine. Een QNAP NAS is meer dan een centrale opslag-hub. Aangedreven door het elegante en intuïtieve QTS 4.3 besturingssysteem is uw QNAP NAS makkelijk te gebruiken, een aanpasbare persoonlijke server met een uitgebreide reeks aan oplossingen, waaronder een zeer bekwame bestandsmanager, back-upmanager, multimedia centrum, en nog veel meer! Allemaal voor u beschikbaar zonder ingewikkelde IT-kennis. Een QNAP NAS kan op magische wijze uw leven vereenvoudigen.

Waarom u een QNAP NAS nodig heeft

Traditionele 'Directly Attached Storage' apparaten (DAS)

Direct Attached Storage (DAS) is elk opslagapparaat dat is aangesloten op uw computer met een USB, FireWire of Thunderbolt-kabel. Het is meestal beter betaalbaar, maar het komt met een aantal beperkingen. DAS staat niet toe dat u gemakkelijk toegang krijgt tot uw bestanden op afstand, DAS maakt data-herstel langzaam en moeilijk, en DAS heeft een zeer inefficiënte aanpak van delen en synchroniseren.

Nieuwe generatie gegevensopslag (NAS)

Network Attached Storage (NAS) is uw centrale opslagsysteem met meerdere harde schijven en is constant verbonden met het netwerk. QNAP NAS is uw aanpasbare persoonlijke server met een uitgebreide reeks aan oplossingen, waaronder een zeer bekwame bestandsmanager, back-upmanager, download manager, toegangsrechten, multimedia centrum, webserver, video surveillance systeem, een virtualisatie-centrum, een containerisatie-centrum, en nog veel meer!

Aangedreven door het intuïtieve QTS NAS besturingssysteem

De intelligente QTS desktop is specifiek ingericht om uw werkstromen te ondersteunen en mogelijk te maken. QTS is ontworpen en gebouwd met uw werk in het achterhoofd, om u te helpen uw productiviteit te verhogen vanaf elke locatie op elk gewenst moment. QTS is ontworpen om aan al uw behoeften voor opslag, beheer, back-up, virtualisatie, multimedia, en toezicht te voldoen. Met QNAP App Center is de inzet van krachtige business en home entertainment toepassingen een fluitje van een cent.

Meer informatie

Snelle, eenvoudige installatie

De eerste installatie voor een QNAP NAS is snel en eenvoudig. Het configureren is nooit zo gemakkelijk geweest.

Meer informatie

Beveiligde toegang vanuit iedere locatie

Niet langer externe HDD´s and USB´s meezeulen! Nu kunt u beveiligd toegang krijgen tot uw bestanden wanneer en waar dan ook vanuit ieder apparaat.

Meer informatie

Onbeperkte uitbreiding

Overschrijd niet langer uw capaciteit! QNAP biedt uitbreidingseenheden waarmee u gaandeweg kunt uitbreiden.

Meer informatie

Back-up uw Mac met de QNAP NAS

Back-up uw Mac met Time Machine naar de NAS

QNAP NAS voorziet Mac OS-gebruikers van een moeiteloze oplossing voor de back-up van desktop data. Permanente externe harde schijven zijn niet langer nodig voor uw Time Machine back-ups. Met uw QNAP NAS biedt u de capaciteit in de Turbo NAS permanent aan voor back-up van Mac-data.

NAS naar NAS back-up

QNAP biedt snelle en eenvoudige oplossingen voor gebruikers om back-ups te maken van hun QNAP NAS naar een apparaat op een externe locatie. Back-up uw gegevens in realtime met QNAP's RTRR-service, of gebruik het standaard rsync-protocol. Het kan niet eenvoudiger.

Cloud back-up

In geval het back-uppen naar de NAS niet voldoende is, heeft de QNAP NAS de mogelijkheid ingebouwd gekregen om te back-uppen naar een breed assortiment van openbare cloudservices waaronder: Microsoft Azure, Amazon Glacier, Amazon S3, ElephantDrive, Google Cloud Storage, OpenStack Swift en WebDAV.

One-touch back-up/ Externe back-up

De QNAP NAS biedt een handige manier om een back-up te maken van externe apparaten zoals digitale camera's of USB-schijven naar de USB-poort op het voorpaneel. Druk gewoon druk op de "Copy" knop om direct een back-up te maken van het apparaat naar de NAS.

De populairste functies voor Mac-gebruikers

RAID-bescherming

Met de QNAP RAID configuratie is de kans op gegevensverlies door mankementen aan harde schijven absoluut minimaal.

Meer informatie

Noodherstel

Met QNAP's realtime back-up zullen uw projecten of bestanden direct geback-upt worden naar de NAS. U zult geen bit aan informatie verliezen of missen bij back-up op een externe locatie.

Meer informatie

Veilig delen

Heeft u ooit problemen ondervonden bij het verzenden van grote projecten aan klanten, vrienden of familie die te wijten waren aan een beperkte bestandsgrootte of beveiligingsmaatregelen?

Meer informatie

Uw privé Dropbox

Met QNAP Qsync kunt u uw bestanden synchroniseren tussen verschillende platforms, en u kunt gemakkelijk op afstand bestanden beheren en wijzigen op uw NAS alsof u plaatselijk aanwezig bent.

Meer informatie

Toegang waar dan ook

Met QNAP mobiele apps kunt u uw bestanden beheren, delen, bekijken en ervaren op uw mobiele apparaten zoals uw iPhone en iPad. Kom meer te weten over onze mobiele apps.

Meer informatie

Online uitbreiding

QNAP geeft u flexibiliteit zodat u een QNAP opslagoplossing kunt implementeren met een minimaal budget en die gaandeweg kunt uitbreiden.

Meer informatie
Uw ultieme Multimedia Hub

Met een QNAP NAS kunnen gebruikers genieten van multimedia op een geheel ander niveau. Het fungeert als een home-server waarmee u centraliseert, back-upt en herstelt. Maar naast back-uppen kunt u ook alle inhoud streamen via Airplay, iTunes, Plex, DLNA ondersteunde apparaten, en nog veel meer.

Gebruik uw QNAP NAS als een reusachtige iTunes-server

Bewaar en geniet van uw muziek op uw QNAP NAS en gebruik het als uw iTunes-server. Maak ruimte vrij op uw Mac voor uw belangrijke bestanden en projecten.

Meer informatie

Stream naar uw Apple TV

Airplay alle media die op uw QNAP NAS opgeslagen zijn. Maak u nooit meer zorgen over het gebruik van te veel batterijvermogen en opslagcapaciteit op uw iPhone, iPad of Mac!

Meer informatie

Gebruik Plex als uw multimedia library

Bekijk uw perfect georganiseerde multimedia met Plex. Geniet van uw films en TV shows op al uw Apple-apparaten.

Meer informatie

Aanbevolen modellen

TS-x51+ Series TS-x53A Series TS-1685 Thunderbolt NAS
Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie