[Ważna informacja Zabezpieczenia] Wykryto fałszywe strony Qfinder Pro. Dowiedz się więcej >

Why does the NAS contain a snapshot with the name "snapsync.XXXX" that cannot be deleted?


Data ostatniej modyfikacji: 2019-07-01
SnapSync uses snapshots to transfer data between NAS devices. The first time that a SnapSync jobs runs, SnapSync creates a snapshot on the source NAS, and then synchronizes it to the destination NAS. On each subsequent run of the job, SnapSync deletes the existing snapshot and creates a new one. To delete a SnapSync snapshot, you must delete the SnapSync job that created it. You will then be able to manually delete the snapshot.

Czy artykuł ten był przydatny?

67% ludzi uważa, że to pomaga.
Dziękujemy za przekazanie opinii.

Aby uzyskać dalszą pomoc, zapytaj innych użytkowników i ekspertów QNAP na forum społeczności. Przejdź do społeczności QNAP

Poinformuj nas proszę, w jaki sposób możemy ulepszyć ten artykuł:

Bardziej szczegółowe opinie można wpisać poniżej.

Wybierz specyfikację

      Więcej Mniej
      Ta strona dostępna jest w też krajach/regionach:
      open menu
      back to top