Serwery NAS firmy QNAP - oficjalna strona w Polsce (NAS)

Language

Support

Podczas używania aplikacji Pixlr Editor do edycji zdjęć jest wyświetlany komunikat „<Potwierdź nawigację>”. Czy plik został prawidłowo zapisany?

Ma zastosowanie do następujących modeli:

Odpowiedź:

Wyświetlenie tego komunikatu oznacza, że plik został prawidłowo zapisany na serwerze NAS. Można go bezpiecznie zamknąć.

Data wydania: 2015-11-09
Czy te informacje okazały się pomocne?
Dziękujemy za przekazanie opinii.
Dziękujemy za przekazanie opinii. Jeśli masz pytania, napisz na adres support@qnap.com