Serwery NAS firmy QNAP - oficjalna strona w Polsce (NAS)

Language

Support

Czy stracę moje ustawienia/dane Turbo NAS po aktualizacji oprogramowania firmowego?

Ma zastosowanie do następujących modeli:

Odpowiedź:

Nie, wszystkie twoje ustawienia/dane na Turbo NAS pozostają nienaruszone po aktualizacji oprogramowania firmowego.

Jednakże, zaleca się utworzenie kopii zapasowej ustawień/danych przed aktualizacją oprogramowania firmowego.

W przypadku niepowodzenia aktualizacji i utracie możliwości pracy przez Turbo NAS, może ciągle uzyskać dostęp do danych i odzyskać ustawienia.

Data wydania: 2013-04-19
Czy te informacje okazały się pomocne?
Dziękujemy za przekazanie opinii.
Dziękujemy za przekazanie opinii. Jeśli masz pytania, napisz na adres support@qnap.com
75% ludzi uważa, że to pomaga.