QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language
QNAP Channel Partner Program

Q-Partner Benelux Programma

QNAP kiest voor een nauwe samenwerking met haar resellers. Om u niet alleen te belonen voor uw loyaliteit, maar ook om u meer te ondersteunen in uw bedrijfsvoering, hebben wij de Q-Partner Benelux Programma in het leven geroepen.

"Bespoedig uw winstgevendheid, verkoop en bedrijfsvoering door middel van het participeren aan het Q-partner Benelux Programma, of u nu een, SI, VAR of dienstverlener bent!"

5 Redenen om te participeren aan het Q-partner Benelux Programma:

• Wij bieden een opslag oplossing aan voor iedere klant. Zie wat voor oplossingen wij u zoal zouden kunnen aanbieden, via de volgende link: https://www.qnap.com/i/nl/solution/
  • Met maandelijke back-end rebates, zal uw ondernemening kosten besparen en meer omzet kunnen realiseren.
  • Met toegang tot onze marketing portaal kunt u gebruik maken van marketing materiaal, kwalitatieve product foto's, nieuwe brochures en online training.
  • Wij kunnen u ondersteunen in het verbeteren van uw service-level, met behulp van ons advies, kennis en materiaal.
  • Flexibel zaken doen. Onze QNAP portfolio is beschikbaar, bij verscheidene distributeurs binnen de Benelux.

Q-partner voordelen
Registered Partner
Authorized Partner
Premier Partner
Partner vereisten
Value Added Resellers (VAR)
System Integrator (SI)
Service Provider
Kosten
Gratis
Gratis
Gratis
Uitnodiging bij een locale reseller evenement
Special offer - 20% NFR korting, op NAS naar keuze

Sales & Marketing ondersteuning
Project Deal Registratie
Vermelding op de QNAP Benelux ‘Where to Buy’ Pagina

Promotie informatie, op kwartaal basis
Mogelijkheid tot NFR-korting
Back-end rebates op kwartaal basis

Lead Forwarding

MDF programma

Toegewijde Account Manager
Notificatie bij de lancering van een nieuw product

Technische ondersteuning
Sales Training

Technische Training

Toegang tot lokale Support team

Mocht u verder vragen hebben omtrent het Q-Partner programma kunt u ons benaderen via het volgende e-mail adres:

Nlsales@qnap.com

Klik op de onderstaande button, om u te kunnen registreren voor het Q-partner Benelux programma.