QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language

Support

Kan ik terugkeren naar de vorige Backup Station vanuit Hybrid Backup Sync?

Van toepassing op de volgende modellen:

Antwoord:

U kunt Hybrid Backup Sync verwijderen/uitschakelen en Backup Station gebruiken en locale en externe taken blijven behouden. Maar als Cloud Backup Sync word verwijderd, dan worden cloudtaken, en de instellingen van het cloudaccount eveneens verwijderd. Als gevolg van functionele verschillen tussen Hybrid Backup Sync en Backup Station zullen enkele opties ontbreken als u terugkeert naar Backup Station nadat u Hybrid Backup Sync hebt gebruikt om taken te creëren.

Uitgavedatum: 2016-05-09
Was dit nuttig?
Bedankt voor uw feedback.
Bedankt voor uw feedback. Neem contact op met support@qnap.com als u vragen hebt.
29% van de mensen vond dit nuttig