QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language

Support

Kan ik opnieuw deelnemen aan een team in Mattermost als ik ben verwijderd of het team heb verlaten?

U kunt alleen opnieuw aan het team deelnemen als “Sta elke gebruiker met een account op deze server toe om aan dit team deel te nemen” voor het team is ingesteld of als u een nieuwe uitnodiging krijgt. Ook als u opnieuw deelneemt, zult u geen deel meer uitmaken van uw oude kanalen.

Uitgavedatum: 2017-11-14
Was dit nuttig?
Bedankt voor uw feedback.
Bedankt voor uw feedback. Neem contact op met support@qnap.com als u vragen hebt.
o