QNAP Systems, Inc. - netwerk opslag (NAS)

Language

Support

Bij het gebruik van Windows, als u een teammap met rust laat en bestanden verwijderd via “Shift+Delete”, zal dit eerst enkele bestanden in de teammap verwijderen en daarna de teammap met rust laten. Het verwijdert ook bestanden in de teammap van andere leden. Is er een oplossing voor dit probleem?

Van toepassing op de volgende modellen:

Antwoord:

Als gevolg van het Windows-systeem zal het gebruik van“Shift+Delete” de integriteit van bestanden in de teammap beïnvloeden, omdat Windows eerst het delete-commando zal versturen naar Qsync, en daarna zal Qsync het commando krijgen om de teammap te verwijderen. Bij het verwijderen van bestanden/mappen via Qsync raden we aan alleen “Delete” te gebruiken aangezien dit de teammap met rust laat en daarna bestanden verplaatst naar de prullenbak. Voor de integriteit van gegevens is “Delete” de manier om uw gegevens op de NAS te beschermen.

Uitgavedatum: 2015-09-01
Was dit nuttig?
Bedankt voor uw feedback.
Bedankt voor uw feedback. Neem contact op met support@qnap.com als u vragen hebt.