QNAP Official Website / 

Starter Guide

   

Bekroon uw digitale omgeving thuis met de Turbo NAS

Het moderne huis puilt uit met gegevens van PC’s tot smartphones, van gameconsoles tot tablets, en we vullen dit alsmaar aan met nieuwe media, bestanden en andere gegevens. Een oplossing voor de opslag, het delen en synchroniseren van deze gegevens is netwerkopslag, ofwel NAS (Network-Attached Storage), waarmee u centraal al uw belangrijke gegevens, foto’s en media kunt opslaan. QNAP biedt een breed scala aan Turbo NAS apparaten om uw digitale omgeving thuis compleet te maken.

Digitale problemen in het gemiddelde huis

Kijk naar slechts enkele gemeenschappelijke problemen bij een digitale omgeving thuis, voor u gaat zien hoe de Turbo NAS kan helpen.

0

Ik dacht dat mijn smartphone mijn favoriete album was…

Of het nu gaat om computers, telefoons of MP3-spelers, iedereen in uw huis heeft zijn eigen collectie. Maar mobiele apparaten kunnen maar een beperkte hoeveelheid bestanden dragen, en synchroniseren tussen apparaten kan soms een gedoe zijn.

Waar sla ik al mijn foto's op?

Tegenwoordig is bijna elk mobiel apparaat een camera, en iedereen een fotograaf. Maar het organiseren, delen en het vinden van veilige, langdurige opslag van belangrijke foto's kan soms reden zijn dat mensen ervoor moeten kiezen hun kostbare foto's te verwijderen om ruimte te maken.

Ik zou graag die film willen zien, maar ik heb geen ruimte…

Met steeds meer mobiele apparaten kunt u HD-video's downloaden en bekijken. Maar HD-films vereisen veel ruimte, waardoor het onmogelijk is om een groot aantal mee te dragen. Laat staan de problemen om van deze films te genieten op uw huis HDTV.

Waarom is het zo lastig dit bestand te delen?

Wilt u uw bestanden delen met een vriend of een ander apparaat in uw huishouden? Normaal zou u op zoek gaan naar een USB-kabel of een SD-kaart, moet u naar een schijf branden, of wachten op een lange upload & download proces bij een cloudopslagplatform.

Waar heb ik mijn back-up gelaten…

De gemiddelde woning heeft een aantal computers en apparaten die niet goed gebackupt kunnen worden. En zelfs dan, hoe betrouwbaar zijn de talloze schijven, USB-sticks en draagbare schijven die we gebruiken om onze back-ups op te slaan en te bewaren?

Hoe kunt u thuis baat hebben bij een Turbo NAS


1 2 3 4  
 • Muziek voor uw oren – en al uw apparaten
  Met Music Station is het uiterst eenvoudig om alle muziek bij u thuis te organiseren en te luisteren naar de collecties met verschillende apparaten, waaronder laptops en mobiele apparaten, zonder de opslagcapaciteit van deze apparaten te belasten.
 • Uitgelezen opslag voor foto's
  Uw dierbare foto’s zijn in veilige handen met Photo Station, waarmee u foto’s kunt organiseren, delen en zelfs automatisch uploaden vanaf uw smartphone, dankzij de Turbo NAS.
 • Geniet van uw films, waar dan ook
  Het verstrekken van voldoende ruimte aan talloze HD-video's en een scala aan opties, waaronder DLNA, AirPlay, real-time transcoding naar mobiele apparaten en HDMI-connectiviteit, de Turbo NAS kan gemakkelijk het middelpunt van uw home cinema en mobiele entertainment zijn.
 • Eenvoudig delen
  Wanneer u media of bestanden op de Turbo NAS wilt delen, is het niet nodig om met USB-kabels of SD-kaarten te slepen, noch is het nodig op één en dezelfde plek aanwezig te zijn! Eenvoudig delen en synchroniseren van bestanden waar u ook bent, waar u ook gaat, naar elk apparaat dat u wilt, is binnen handbereik.
 • Gebouwd voor back-up
  Met een grote opslagcapaciteit, hoge snelheid van bestandsoverdracht, een scala aan back-up apps en solide hardware, is de Turbo NAS de ideale locatie voor de back-ups van al uw computers en apparaten.
Meer weten

Aanbevolen Turbo NAS

Er is een Turbo NAS voor iedere functie en budget. Hier zijn slechts een handvol van onze beste opties voor thuis.

Aanbevolen High-end optie

TBS-453A

TS-453A
Quad-core Intel® Celeron® N3150 1.6GHz processor Quad-core Intel® Celeron® N3150 1.6GHz processor
8GB / 4GB DDR3L RAM 8GB / 2GB DDR3L RAM
Meer weten Meer weten
Mid-range optie Instapmodel

TS-451+

TS-231+
Quad-core Intel® Celeron® 2.0GHz processor Dual-core Annapurna Labs Alpine AL-212 1.4GHz processor
8GB / 2GB DDR3L RAM 1GB DDR3 RAM
Meer weten Meer weten
QNAP Systems, Inc. TEL: +886-2-2641 2000 FAX: +886-2-2641 0555
Copyright © 2017 QNAP Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden.